Blogit

Väärä Kurkku

Väärä Kurkku

Väärä Kurkku pohtii vakiintuneista käsityksistä ja virallisista totuuksista poikkeavia ajatuksia valokuvauksesta. Se esittää direktiivin vastaisia viipaleita – vaikka EU peruuttikin kurkkujen samaan muottiin sopivuuden vaatimuksen. Kirjoitukset haastavat lukijan ottamaan kantaa mielessään tai kommentoimalla.

Blogiin

Tiina Puputti

Tiina Puputti

"Valokuvaus on intohimoni.” Valokuvakouluttaja, valokuvaaja, tietokirjailija Tiina Puputti bloggaa kuukausittain valokuvaukseen liittyvistä ilmiöistä, ihmisistä, kuvista ja kommelluksista – niistä asioista, jotka ovat saaneet hänet pohtimaan, tekemään uusia oivalluksia, ja jotka hän on kokenut tärkeiksi ja jakamisen arvoisiksi.

Blogiin

Peter Forsgård

Peter Forsgård

Peter on ollut ammattivalokuvaaja 90-luvun alusta ja vuodesta -94 freelancer. Pääasiallisina kuvauskohteina ovat ihmiset. Blogi käsittelee valokuvausta ja sen ympärillä olevia ilmiöitä. Satunnaiset laitetestit ja tutoriaalit kuuluvat myös sisältöön.

Blogiin

Minna Jerrman

Minna Jerrman

Minna on Kamera-lehden vastaava toimittaja vuoden 2017 alusta lähtien. Hän käsittelee pääkirjoituksissaan kuvaamiseen liittyviä ajankohtaisaiheita.

Blogiin

Asko Vivolin

Asko Vivolin

Asko Vivolin on ollut Kamera-lehden päätoimittaja vuosina 2011–2016. Pääkirjoituksissaan hän käsittelee valokuvauksen ajankohtaisia aiheita.

Blogiin

Tapio Laine

Tapio Laine

Tapio Laine on tehnyt uransa valokuva-alalla. Hän on työskennellyt mm. pitkään Kodakilla. Laine pohtii pakinoissaan valokuvausta ennen ja nyt.

Blogiin

Jukka Rasimus

Jukka Rasimus

Mainosblogi. Viime vuosina Jukka on keskittynyt urheilukuvaamiseen. Hänen kuviaan on julkaistu mm. Wall Street Journalissa sekä useissa suomalaisissa lehdissä.

Blogiin

Antti Karppinen

Antti Karppinen

Mainosblogi. Antti Karppinen on palkittu valokuvaaja.

Blogiin