A3+-koon tulostin Canonilta

Kirjoittanut 21.12.2020

Parhaat kuvat ansaitsevat päästä tulosteiksi. Kompakti, monipuolinen ja helppokäyttöinen Canon Pixma PRO-200, A3+-koon valokuvatulostin, on mainio valinta luontokuvaajille, bloggareille, valokuvausharrastajille ja kuvatulosteesta kiinnostuneille, sillä se sopii kaikenlaisiin tulostustarpeisiin. Tulostin tekee laadukkaita A3+-tulosteita jopa 90 sekunnissa ja sekä sen nopeus että kolme eri paperinsyöttöä avaavat oven onnistuneisiin tulosteisiin.

Tulostimessa on edistyksellinen 8 värin dye-pohjainen mustejärjestelmä. Monipuolinen materiaalinkäsittely ja mukautettavat tulostuskoot helpottavat tulostusta ja samalla voidaan hyödyntää reunuksetonta tulostusta ja panoraamatulostusta.

Tulostimen 3” lcd-näytössä näkyvät mustetasot, näytöltä voi käynnistää tulostimen huollon ja antaa ohjeita muutamalla kosketuksella. Kolmen paperin syöttötavan ja paperin vinouden automaattisen korjauksen ansiosta tulostaminen onnistuu ilman ongelmia erilaisille materiaaleille.

Canonin helppokäyttöisen Professional Print & Layout (PPL) -ohjelmiston avulla voi kuvata ja lähettää valokuvia helposti suosituista kuvausohjelmista ja tulostaa kuvia yhdellä painalluksella. PPL-laajennus toimii joko erillisenä ohjelmistona tai osana Canon Digital Photo Professional -kuvankäsittelyohjelmistoa tai Adobe Photoshop- ja Lightroom-ohjelmistoja.

Canon PIXMA PRO-200 maksaa noin 530 euroa.