Ammattitason tulostin Canonilta

Kirjoittanut 27.7.2020

Canon on julkistanut uuden imagePROGRAF PRO-300:n, A3+-kokoisen valokuvatulostimen niin ammattilaisille, puoliammattilaisille kuin edistyneille harrastajillekin pieniin studioihin ja kuvavalmistamoihin. Kevyt ja kompakti tulostin mahtuu tarvittaessa työpöydälle.

Uusi malli korvaa vanhemman Pixma PRO-10S:n.

Tulostimen sisäänrakennettu tukkeutuneiden suuttimien ja paperin vinosyötön tunnistus auttavat vähentämään musteen ja paperin hävikkiä.

Canon imagePROGRAF PRO-300 mahdollistaa reunattoman tulostuksen kaikille materiaaleille ja parantaa mustan tiheyttä ja värien elävyyttä sekä taidepapereilla että korkeakiiltoisilla materiaaleilla.

Tulostimen kymmenen Lucia Pro -pigmenttimustetta mahdollistavat laajennetun värialan. Uudet valokuva- ja mattamustat musteet tuottavat aiempaa syvemmät mustan sävyt. Väritön Chroma Optimiser -mustekerros tasoittaa kiiltävien ja puolikiiltävien paperimateriaalien pinnan epätasaisuuksia.

Tulostin osaa automaattisesti valita oikean musteen käytettävän paperin mukaan. Valmistajan mukaan laite tulostaa A3-kokoisen kuvan alle viidessä minuutissa.

Canon imagePROGRAF PRO-300 tulee myyntiin syyskuussa ja maksaa noin 850 euroa.