Canonilta peilitön kinokoon järjestelmä

Kirjoittanut 30.9.2018

Canon EOS R on täyden kinokoon peilitön kamerauutuus, jossa on 30,3 megapikselin kenno, laaja ISO-herkkyysalue ja Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus. Kamera on kooltaan pieni ja painoltaan kevyt. Se on varustettu uudella objektiivin kiinnityssysteemillä, joka on yhteensopiva uusien RF-objektiivien kanssa. Canon EOS R -kamerassa on jo EOS-järjestelmäkameroista tuttu otekahva. Lisäksi kamera on juuri jokaisen kuvaajan tarpeisiin helposti räätälöitävissä. Monitoimikosketuslevy, tarkka elektroninen etsin ja kääntyvä näyttö tekevät kameran käytöstä helppoa ja intuitiivista.

Canon EOS R -kamera on suunniteltu ammattilaisen kakkoskameraksi, elokuvantekijöille ja aktiiviselle kuvausharrastajalle. Aina käytössä olevalla Bluetooth Low Energy -ominaisuudella kameran voi yhdistää älypuhelimeen, ja kiinteä Wi-Fi-yhteys mahdollistaa kuvien jakamisen pilvipalveluihin. Etäkuvaus ja kuvaus suoraan tietokoneeseen laajentavat luovia mahdollisuuksia entisestään.

Kamerassa on magnesiumrunko ja se on sääsuojattu.

Samanaikaisesti uuden kamerarungon kanssa Canon esittelee neljä uutta Canon RF -objektiivia, jotka sopivat uuteen Canon EOS R -kameraan.

Canon EOS R -kameran myynti alkaa lokakuussa ja sen hinta on 2 649 euroa.

Canon RF-50 mm f/1,2L USM -objektiivin myynti alkaa lokakuussa ja sen hinta on 2 649 euroa.

Canon RF 24–105 mm f/4L IS USM -objektiivin myynti alkaa lokakuussa ja sen hinta on 1 299 euroa.

Canon RF 28–70 mm f/2L USM -objektiivin hinta on 3 499 euroa. Myynnin aloitus vahvistuu myöhemmin.

Canon RF 35 mm f/1,8 MACRO IS STM -objektiivin hinta on 599 euroa. Myynnin aloitus vahvistuu myöhemmin.