Edullinen pikkukopteri DJI:lta

Kirjoittanut 27.4.2022

DJI Mini SE yhdistää suorituskykyisen kuvauskopterin ja älykkään kuvausteknologian pieneen kokoon ja pitkään akunkestoon. Kevyt, 242 gramman painoinen kuvauskopteri on tehty helpoksi lennättää. Erilaisten kuvaustilojen ansiosta sillä kuvaaminen sujuu myös aloittelijalta vaivatta.

Pienikokoinen kopteri kulkee helposti mukana kaikkialla. Kopterin korkeatasoisella videokameralla sujuu sulavan 2,7K-täysteräväpiirtoisen videon tallentaminen ja tarkkojen 12 megapikselin valokuvien kuvaaminen. Laadukas kolmiakselinen gimbaali ehkäisee tuulen ja kopterin oman liikkeen vaikutukset, joten videot ja kuvat tallentuvat vakaina ja terävinä. Esimääritettyjen älykkäiden kuvausominaisuuksien ansiosta videoiden ja valokuvien kuvaaminen on tehty helpoksi. Niiden jälkikäsittely sujuu kätevästi älypuhelimen sovelluksella. Kuvamateriaalin voi halutessaan siirtää myös tietokoneelle jälkikäsiteltäväksi tai jakaa suoraan puhelimesta sosiaaliseen mediaan.

Lentoaikaa yhdellä akulla on peräti 30 minuuttia. Kopteri on myös lentokykyinen tuulisella säällä ja kestää jopa yli 10 metriä sekunnissa puhaltavat puhurit.

Boston Distributionin maahantuoma DJI Mini SE maksaa noin 310 euroa. DJI Mini SE Fly More Combo maksaa noin 410 euroa. Se sisältää peruspaketin lisäksi kaksi lisäakkua, niiden latausyksikön, kaksi roottorilapasettiä, kantolaukun ja usb-laturin. DJI Mini SE -kopteriin voi hankkia samat lisätarvikkeet kuin DJI Mini 2 -kopteriin.