Heiteltävä 360 asteen action-kamera

Kirjoittanut 25.11.2018

Insta360 ONE X -actionkamera tuo ammattimaiset 360 asteen toimintavideot kaikkien ulottuville.

Kameralla voi kuvata 30 k/s terävää 360 asteen 5,7K-videota, 50 k/s 4K-ultraterävätarkkuutta tai 100 k/s 3K-videota. Nämä kuvaustilat mahdollistavat sulavan liikkeen ja upeat hidastukset videoiden vauhdikkaimmissakin kohdissa. Lisäksi 18 megapikselin valokuvat tuovat tilanteet esiin selkeästi.

FlowState-kuvanvakautus huolehtii videokuvan tasaisuudesta ilman tarvetta erilliselle gimbaalille. Kompakti (115 x 48 x 28 mm, 115 g) ja kestävä Insta360 ONE X kuvaa ja vakauttaa videokuvan riippumatta siitä, onko kamera kuvaajan kädessä, kypärässä, selfietikussa vai kiinni kulkuneuvossa.

Lisää monipuolisia kuvausmahdollisuuksia tarjoavat erikseen hankittavat Drifter-heittotikka ja Bullet Time -kahva. Pehmustetun Drifter-heittotikan avulla kameraa voi myös heittää sellaisiin tilanteisiin, joihin kuvaaja ei välttämättä muuten pääse. Bullet Time -kahvan ja selfietikun yhdistelmällä voidaan puolestaan kuvata hidastettuja Bullet Time -videoita, joissa kamera liikkuu nopeasti kuvattavan kohteen ympärillä.

Insta360 ONE X on laajennettavissa erilaisin lisävarustein, kuten sukelluskäyttöön suunnatulla Dive Case -suojalla, roiskevesitiiviillä ja kevyttä upotusta kestävällä Venture Case -suojalla ja GPS Smart Remote -kaukosäätimellä, joka taltioi kameran sijaintitiedot kuviin ja videoihin.

Boston Distributionin maahantuoma Insta360 ONE X maksaa noin 460 euroa.