Huawei Cloudin palvelut laajentuivat

Kirjoittanut 27.5.2018

Huawei Cloud -pilvipalvelu tarjoaa Huawein puhelinten käyttäjille yksinkertaisen ja turvallisen tallennusmahdollisuuden tietojen synkronointiin sekä varmuuskopiointiin. Huawei tarjoaa puhelintensa käyttäjille viisi gigatavua tallennustilaa ilmaiseksi. Tilaa voi ostaa jopa kahteen teratavuun asti lisää.

Huawei Consumer Business Group on ilmoittanut, että sen maksulliset tallennuspalvelut ovat nyt Euroopassa 24 maan käytettävissä, mukaan lukien Suomessa. Maksutonta viiden gigatavun tallennustilaa voi kasvattaa 50 gigan, 200 gigan ja 2 teratavun palvelupaketeilla.

Huawei Cloud -pilvipalvelu on kaikille Huawei-laitteille, joissa on käyttöliittymänä EMUI 5.1 tai tätä uudempi versio. Esimerkiksi vastikään lanseeratussa Huawei P20 Prossa muistia on 128 gigatavua ja pilvipalvelun lisämuistin ansiosta iso määrä suuria kuva- ja videotiedostoja tallentuu helposti. Kuvamateriaaliin pääsee käsiksi Gallerian kautta tai osoitteen cloud.huawei.com kautta.

Mikäli puhelimen käyttäjä on rekisteröinyt itselleen Huawei ID:n, pääsee hän millä laitteella tahansa yhteystietoihin, kalenteritietoihin ja muistiinpanoihin käyttämällä tätä ID:tä. Myös pilvipalvelun kautta pääsee tietoihin sekä muokkaamaan niitä.

Kaikki Huawei Cloud -palvelun Eurooppaa koskevat tiedot on tallennettu Euroopan tietosuojalakien ja -säädösten mukaisesti yhtiön Euroopan servereille.  Huawei Cloud -pilvipalvelu on CSA Star (ISO/IEC 27001) -sertifioitu.

Huawein pilvipalvelujen hinnat:

1 kuukausi: 0,99 euroa (50 Gt), 2,99 euroa (200 Gt) ja 9,99 euroa (2 Tt).

12 kuukautta: 11,88 euroa (50 Gt), 35,88 euroa (200 Gt) ja 119,88 euroa (2 Tt).