Huawei ja Leica yhteistyöhön

Kirjoittanut 26.2.2016

Huawei ja Leica kehittävät yhdessä älypuhelinten kuvausominaisuuksia.

Huawei ja Leica Camera ovat julkistaneet Lontoossa pidetyssä tilaisuudessa strategisen pitkäaikaisen kumppanuuden, jonka tavoitteena on hyödyntää molempien erikoisosaamista älypuhelinkuvauksen kehittämisessä.

Vuonna 2012 Huawei nousi maailman kolmanneksi suurimmaksi matkapuhelinvalmistajaksi. Vuonna 2015 se oli ensimmäinen kiinalainen yhtiö, joka saavutti yli 100 miljoonan älypuhelimen vuosimyynnin rajan.

Ikoninen, yli 100-vuotias Leica Camera on tunnettu kevyistä, katukuvaajapioneerienkin arvostamista kameroista sekä optisesta osaamisestaan.

– Huawein ja Leican yhteistyö on osoitus kahden nopeasti kasvavan ja maailmanlaajuisesti aktiivisen brändin intohimosta haastaa teknologian tarjoamat mahdollisuudet. Innovatiivisuuden lisäksi yhtiömme ovat sitoutuneet korkeisiin laatustandardeihin. Yhteistyö Huawein kanssa tarjoaa Leica Cameralle erittäin hyvän mahdollisuuden viedä sen optinen osaaminen uuteen tuotesegmenttiin, sanoo Leica Cameran toimitusjohtaja Oliver Kaltner.

– Älypuhelimet ovat tärkeä osa valokuvaamisen maailmaa. Tätä kautta Leica tavoittaa aivan uuden kohderyhmän sekä sovellusmahdollisuuksien maailman.