Juha Laitalainen vieraana F5.6-klubilla

Kirjoittanut 22.8.2018

Syksyn ensimmäisen F5.6-klubin vieraana tiistaina 4.9. Helsingissä on lehdestä tuttu Juha Laitalainen. Illan runkona on Laitalaisen tuore kirja Kuvaajien Kuvia (Maahenki), jossa erilaiset kuvaajat pohtivat kuvausfilosofioitaan ja valitsevat tuotannostaan lempikuvansa.

Klubi-illan aikana tutustutaan kirjan sisältöön Laitalaisen johdolla. Paikalla on myös kirjan kuvaajia yleisöä luotaamassa. Lopuksi näkymä laajenee alan tulevaisuuteen. Illan avaa journalisti ja Maahengen kustantaja Johanna Korhonen.

Kuvaajien kuvia -kirjassa on edustettuna kuvaajia neljässä eri sukupolvessa, seitsemänä eri vuosikymmenenä. Kuvaajat edustavat suomalaista valokuvakenttää laaja-alaisesti: kuvajournalisteista, mainoskuvaajiin ja valokuvataiteilijoista yhteisöllisen valokuvauksen toteuttajiin. Kirjan kuvaajilla on yksi yhteinen nimittäjä – Rakkaus valokuvaan!

Syyskuun F5.6-klubi tiistaina 4.9. kello 19-21 (baari auki – 23) Kansallisteatterin Lavaklubi, Läntinen Teatterikuja 1, Helsinki. Järjestää Suomen kuvajournalistit. Vapaa pääsy.