Kandaolta 360 asteen puhelinkamera

Kirjoittanut 31.10.2020

Kandao QooCam Fun -puhelinkamera sopii video- ja valokuvauksen ohella myös videostriimeihin.

360 asteen valo- ja videokuvaus ei onnistu edes kalliimpien älypuhelimien omilla kameroilla. Ongelman ratkaisee puhelimeen liitettävä Kandao QooCam Fun -kamera. Se on monipuolinen ja helppokäyttöinen kamera, jolla sujuu sekä laajakuvaotosten että 360 asteen videoiden ja kuvien kuvaaminen. Lisäksi kamera soveltuu erilaisten videostriimien lähettämiseen puhelimen avulla. Kamerassa on myös automaattinen kuvanvakaus, jonka ansiosta liikkuva kuva pysyy tasaisena esimerkiksi kävellessä tai juostessa.

Ultrateräväpiirtoista 4K-kuvaa tallentava kamera kiinnittyy usb-liittimellä osaksi Android-älypuhelinta. Kameran hallinta onnistuu helposti älypuhelimen näytöltä. Kamerassa on tukkukaupalla monipuolisia asetuksia eri kuvasuhteista erilaisiin värisuotimiin ja laajakuvatoimintoihin. Lisäksi kasvokuvien ottamisessa auttaa tehokas tekoälytoiminto, joka osaa säätää kuvien väritasapainoa ja muokata kasvojen piirteitä luonnollisesti.

Kandao QooCam Fun -kameralla on helppo kuvata videostriimejä ja jakaa ne haluamalleen alustalle. Esimerkiksi Facebook, YouTube ja Twitter ovat suoraan tuettuja striimausalustoja. Myös kuvien ja videoiden jako eri sovelluksiin ja sosiaalisen median alustoihin on tehty helpoksi. Kameralla voidaan kuvata myös 360 asteen videoita, jotka ovat yhteensopivia virtuaalitodellisuuslasien kanssa.

Kamerassa on kaksi 200 asteen kalansilmäobjektiivia ja yhdysrakenteinen stereomikrofoni. Kamerassa on neljä gigatavua tallennustilaa ja usb-c-liitännän ansiosta tiedostonsiirto puhelimeen on nopeaa. Vain 67 grammaa painavassa kamerassa riittää virtaa täydellä latauksella 80 minuutin kuvaamiseen.

Boston Distributionin maahantuoma Kandao QooCam Fun maksaa noin 160 euroa.