Etä – Lightroom-ohjelman perusteet, su 10. ja la 16.3. klo 11–17

Osta

  • Kurssi sopii aloittelijoille.

Hinta: 95,00 €

18 jäljellä

Ajankohta: Sunnuntaina 10.3. ja lauantaina 16.3.2024, klo 11–17

Paikka: Teams-etäyhteys

Hinta: 95 euroa, Kameraseura ry:n ja SKsL:n jäsenet sekä Kamera-lehden kestotilaajat 81 euroa, alle 25-vuotiaat nuoret 48 euroa.

Kurssille otetaan korkeintaan 20 osallistujaa.

KURSSIN SISÄLTÖ

Kuvankäsittely on tärkeä osa valokuvausta. Muokkaamalla kuviasi jälkikäsittelyssä, voit korjata pieniä virheitä tai nostaa kuvasi uusiin sfääreihin nopeasti ja vaivattomasti. Adobe Lightroom Classic on monipuolinen ja tehokas valokuvien hallinta- ja editointiohjelmisto.

Kurssin jälkeen osaat tuoda kuvasi Lightroom-tietokantaan, järjestellä ne haluamallasi tavalla ja luoda kuville haluamasi hakusanat. Lisäksi osaat tehdä kuville perussäädöt ja käyttää ohjelman eri työkaluja, kuten rajausta, suoristusta ja erilaisia maskauksia, sekä valo- ja värisäätöjä. Opit myös tallentamaan kuvat haluamassasi muodossa jatkokäyttöä varten.

Kurssi sopii aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta ohjelmasta tai niille, jotka tarvitsevat lisää ohjausta ohjelman ominaisuuksista ja viimeisimmästä versiosta.

Käytämme kurssilla viimeisintä versiota Adobe Lightroom Classicista (opettajalla on englanninkielinen versio ja pc tietokone). Lightroom maksuttoman kokeiluversion voi ladata täältä (huom. kokeiluversio on voimassa viikon, joten älä lataa sitä ennen ensimmäistä kurssipäivää): https://www.adobe.com/fi/creativecloud/photography

OPETTAJA

Johanna Friskberg

Olen käyttänyt Lightroom-ohjelmaa vuodesta 2014 lähtien. Käytän sitä nykyisin viikoittain sekä työssäni että vapaa-aikanani ottamieni kuvien käsittelyyn ja hallintaan. Mielestäni ohjelma on helppokäyttöinen ja monipuolinen, enkä enää tulisi toimeen ilman sitä.

Kameraseuran toiminnassa olen ollut mukana kymmenisen vuotta. Toimin seuran pimiökerhon vastaavana, ja olen vuosien varrella ollut myös Kameraseura ry:n hallituksen jäsen.

YLEISTÄ

Saat vähän ennen kurssin alkua kutsukirjeen, josta löydät Teams-linkin sekä kouluttajan yhteystiedot.

Kurssin aikana pidetään yksi pidempi ruokatauko sekä muita lyhyempiä taukoja.

Tilaus- ja peruutusehdot.

Tervetuloa!