LÄHI – Kameraseuran studion perehdytys MA 12.8. klo 18–20

Osta

  • Perehdytys Kameraseuran käytäntöihin sinulle, jolla on jo vahva osaaminen studiokuvaamisessa, mutta et ole suorittanut Kaapelitehtaan studiomme "ajokorttia". Only to members with strong experience of studio photography. (For beginners wait for next Studio Basic.)

Hinta: 20,00 €

12 jäljellä

Ajankohta: Maanantaina 12.8.2024 klo 18.00–20.00

Paikka: Kameraseuran studio Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 B, 4. krs, Helsinki

Hinta: 20 euroa, nuoret alle 25-vuotiaat 10 euroa. Vain Kameraseura ry:n jäsenille tai jäseneksi liittyville.

Perehdytykseen otetaan kerrallaan korkeintaan 12 osallistujaa.
Perehdys toteutetaan tarvittaessa kaksikielisenä.

Huom. Perehdytys on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo vahva osaaminen studiokuvaamisen alueella, mutta jotka eivät ole saaneet perehtystä (ajokorttia) Kameraseuran Kaapelitehtaan studioon. Myös seuran vanhoissa studioissa kuvanneilta vaaditaan ajokortin uusimista joko studion perehdytyksessä tai studion peruskurssilla. Mikäli olet jo käynyt jommalla kummalla kurssilla uudessa studiossa, voit jatkaa varausten tekemistä samaan malliin. Seuraa kuitenkin tarkentuneita ehtoja ja ohjeita.

Ota oma kamera mukaan.

Perehdytyksen aikana käydään läpi Kameraseuran studiokäytännöt; kuinka vuokraus tapahtuu, mistä saa avaimet, mistä löytää varauskalenterin jne. Tutustutaan myös studion laitteistoon ja käytäntöihin studion puolella sekä turvallisuustekijöihin.

Perehdytyksen jälkeen henkilöillä on oikeus vuokrata Kameraseuran studiota sekä studion keikkasettiä. Tarvittaessa kouluttaja voi todeta, että kurssilainen tarvitsee perehdytyksen lisäksi peruskurssin hallitakseen laitteiden käytön turvallisesti. Henkilöt, jotka eivät ole kuvanneet studiossa aikaisemmin saavat oikeuden vuokrata studiota vasta käytyään studiokuvauksen perusteet -kurssin.

Voit myös halutessasi varata erikseen täysin yksityisen perehdytysajan studiokäytäntöihin.

Lue Kameraseuran kotisivuilta studiokäytännöt ennen perehdytykseen tuloa: www.kameraseura.fi/studio.

Varaa mukaan mukavat sisäkengät, tossut tai villasukat, sillä lattia saattaa olla kylmä.

Kouluttaja

Perehdytyksen vetäjänä toimii Kameraseuran studiovastaava Teemu Ojala. 

YLEISTÄ

Erillistä kutsukirjettä ei lähetetä, vaan löydät tästä tarvitsemasi tiedot kurssista. Kameraseura ry. ottaa yhteyttä siinä tapauksessa, että kurssi peruuntuu. Muussa tapauksessa kurssi toteutuu ja sinua odotetaan yllämainittuun kurssipaikkaan aloitusajankohtana.

Katso tilaus- ja peruutusehdot.