ETÄ – Kuvaa parempia kuvia puhelimella, la 6.4. klo 9–17

Osta

  • Tiina Puputin vetämä yhden päivän verkkokurssi sinulle, joka haluat oppia kuvaamaan parempia kuvia puhelimella.

Hinta: 90,00 €

14 jäljellä

Ajankohta: La 6.4. klo 9.00–17.00.

Paikka: Teams-etäyhteys. Kaikki eri puolilta Suomea ovat tervetulleita mukaan!

Hinta: 90 euroa. Kameraseura ry:n ja SKsL:n jäsenet sekä Kamera-lehden tilaajat 77 euroa. Alle 25v nuoret 45 euroa.

Kurssille otetaan korkeintaan 15 osallistujaa.

Haluatko liittyä Kameraseura ry:n jäseneksi ja hyödyntää jäsenalennuksen? Liity nyt: http://www.kameraseura.fi/liittymislomake/.

KURSSIN SISÄLTÖ

Koulutuksen tavoite on antaa käytännönläheisiä vinkkejä, kuinka kuvata parempia kuvia puhelimella. Koulutuspäivä koostuu kouluttajan vetämistä luento-kuvausdemonstraatioyhdistelmistä, kuvaustehtävistä ja yhteisestä kuvapalautteesta. Kouluttaja havainnollistaa päivän aikana, mitä kannattaa huomioida, kun kuvaa ihmisiä tekemässä jotain, ja kuinka dokumentoida jokin tilanne monipuolisesti.

Kalusto: puhelimet, tabletit

Kurssilla käytettävä editointisovellus: Snapseed, joka on ilmainen, eikä vaadi rekisteröitymistä. Lisäksi käydään läpi puhelimen omia asetuksia.

Opettaja

Tiina Puputti, valokuvakouluttaja

Docendo on julkaissut kolme Tiinan kirjoittamaa kirjaa: Valaise tarina kuvaksi – Henkilökuvaus studiossa ja miljöössä (2021),  Valo ja valaisu – Henkilökuvaus studiossa ja miljöössä (2012) ja  POSE – Mallin asento ja ohjaaminen henkilökuvauksessa (2015).

Syksyllä 2018 Tiina oli tekemässä Fotarit –ohjelmaa. Fotarit on YLE:n tuottama hyvän fiiliksen valokuvausohjelma, joka innostaa ja opettaa ottamaan parempia valokuvia puhelimella. Ohjelma on katsottavissa YLE Areenassa: https://areena.yle.fi/1-4468925

www.tiinapuputti.com
Instagram @tiinapuputti

Tilaus- ja peruutusehdot.