Makrokuvaus 18.9.2022

Osta

  • Makrokuvauskurssilta saat eväitä luovaan lähikuvaukseen kuvasitpa sitten kännykällä tai kameralla.

Hinta: 40,00 €

8 jäljellä

Ajankohta: Sunnuntai 18.9.2022 klo 10.00–16.00

PaikkaKameraseura ry, Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki

Hinta: 40 euroa, Kameraseura ry:n ja SKsL:n jäsenet sekä Kamera-lehden tilaajat 34 euroa, alle 25-vuotiaat nuoret 20 euroa.

Kurssille otetaan korkeintaan 12 osallistujaa.

KURSSIN SISÄLTÖ

Kiinnostaako läheltä kuvaaminen? Makrokuvauskurssilta saat eväitä luovaan lähikuvaukseen ja vinkkejä monipuoliseen kuvauskalustoon ilman kalliita investointeja. Makromaailman tavoitat kännykälläkin tai voit käyttää nykyistä järkkäriäsi. Kurssilla käydään läpi tärkeimmät tekniikat, valaisua unohtamatta. Sään salliessa jatketaan harjoituksia ulkona ja vertaillaan lopuksi kokemuksia esityskankaalta.

  • Lähikuvauksen teoriaa ja välineratkaisuja, diasarja
  • lounastauko
  • omien kuvausvälineiden käyttöönotto ja tarkistus
  • harjoitustyöt, kuvausta Kameraseuran lähiympäristössä, työparit
  • harjoitusten purku.

Oma kamera on välttämätön, samaten objektiivi jolla pääsee vähintään 1:3 kuvaussuhteeseen.  Jos omistat jalustan, kannattaa sekin ottaa mukaan.

Harjoitustyön työparit muodostetaan niin, että kuvatessa voidaan tarvittaessa vaihtaa keskenään samaan kamerajärjestelmään kuuluvia objektiiveja.

Kurssin käynyt saa valmiudet luovaan lähikuvaukseen ja opastusta oman makrokuvauskaluston hankinnassa ja täydentämisessä.

OPETTAJA

Timo Ripatti
Valokuvaaja ja Kamera-lehden toimittaja

Timo Ripatti on työskennellyt aikakauslehtikuvaajana kolmekymmentä vuotta, ja sitä ennen mainoskuvaajana. Omia valokuvanäyttelyitä on ollut viisi, ja siinä ohessa myös osallistumisia yhteisnäyttelyihin. Hän on pitänyt kesä- ja viikonloppukursseja valokuvauksesta Vantaan aikuisopistossa sekä lisäksi lukuvuoden mittaisia valokuvauslinjoja Hyvinkään taidekoulussa ja Työväen Sivistysliitossa.

YLEISTÄ

Erillistä kutsukirjettä ei lähetetä, vaan löydät tästä tarvitsemasi tiedot kurssista.

Kurssin aikana pidetään kahvitaukoja ja lounastauko, jolloin on mahdollisuus syödä vaikkapa omia eväitä. Kurssilaisten käytettävissä on jääkaappi ja mikroaaltouuni.

Kameraseura ei vakuuta kursseille osallistujia, joten osallistujilla on haluttaessa oltava oma vakuutus.

Katso tilaus- ja peruutusehdot.

Tervetuloa!