Studiokuvauksen perusteet 24.–25.9.2022

Osta

  • Studiokuvauksen perusteet on tarkoitettu uusille studiokuvaajille.

Hinta: 140,00 €

3 jäljellä

Ajankohta: Lauantai 24.9. klo 10–14 ja sunnuntai 25.9.2022 klo 10.00–18.00

PaikkaKameraseura ry:n studio osoitteessa Hietalahdenkatu 5, 00180 Helsinki

Hinta: 140 euroa, Kameraseura ry:n ja SKsL:n jäsenet sekä Kamera-lehden tilaajat 119 euroa, alle 25-vuotiaat nuoret 70 euroa.

Kurssille otetaan korkeintaan 6 osallistujaa.

KURSSIN SISÄLTÖ

Kurssi on tarkoitettu kuvaajille, jotka osaavat käyttää omaa järjestelmäkameraansa ja haluavat opetella studiokuvausta. Aiempi kokemus studiokuvauksesta ei siis ole välttämätöntä. Kameraseura ry:n jäsenet saavat kurssin käymällä käyttöoikeuden Kameraseuran studioon sekä keikkavaloihin.

Kurssilla tutkitaan studiossa otettuja kuvia, käydään läpi termistöä sekä välineitä ja opetellaan käytännössä kuvaamaan Kameraseuran studiossa. Esimerkkeinä käytetään muotokuvauksen perusratkaisuja ja kurssilaiset toimivat toistensa malleina. Kurssi sopii myös omaa kotistudiota suunnittelevalle.

Ota mukaan oma järjestelmäkamera. Sopivin objektiivi on 35–80 mm, mutta muutkin kelpaavat. Ota mielellään mukaan myös sisäkengät, tossut tai vaikka villasukat, sillä studiossa ei voi olla ulkojalkineissa.

Tutustu etukäteen Kameraseuran studio-ohjeisiin: http://www.kameraseura.fi/studio/

OPETTAJA

Opettaja toimii Reino Havumäki
Valokuvaaja, Valokuvaamo Lauri

Kameraseura ry:n puheenjohtaja sekä Suomen Kameraseurojen Liiton hallituksen jäsen, jolla on pitkä kokemus kouluttajana.

YLEISTÄ

Erillistä kutsukirjettä ei lähetetä, vaan löydät tästä tarvitsemasi tiedot kurssista. Kurssin aikana pidetään kahvitaukoja ja sunnuntaina yksi pidempi lounastauko.

Kameraseura ei vakuuta kursseille osallistujia, joten osallistujilla on haluttaessa oltava oma vakuutus.

Katso tilaus- ja peruutusehdot.

Tervetuloa!