LÄHI – Studiokuvauksen perusteet 14.–15.9. klo 10–16

Osta

  • Studiokuvauksen perusteet on tarkoitettu uusille studiokuvaajille.

Hinta: 160,00 €

11 jäljellä

Ajankohta: Lauantai 14.9. klo 10–16 ja sunnuntai 15.9.2024 klo 10–16

PaikkaKameraseura ry:n studio Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 B, 4. krs, 00180 Helsinki

Hinta: 160 euroa, Kameraseura ry:n ja SKsL:n jäsenseurojen jäsenet sekä Kamera-lehden tilaajat 136 euroa, alle 25-vuotiaat nuoret 80 euroa.

Kurssille otetaan korkeintaan 12 osallistujaa.

Haluatko liittyä Kameraseura ry:n jäseneksi ja hyödyntää jäsenalennuksen? Jäsenenä pääset kurssin käytyäsi myös vuokraamaan Kameraseuran studiota. Liity nyt: kameraseura.fi/liittymislomake/.

KURSSIN SISÄLTÖ

Kurssi on tarkoitettu kuvaajille, jotka osaavat käyttää omaa järjestelmäkameraansa ja haluavat opetella studiokuvausta. Aiempi kokemus studiokuvauksesta ei siis ole tarpeen. Kameraseura ry:n jäsenet saavat kurssin käymällä käyttöoikeuden Kameraseuran studioon sekä keikkavaloihin.

Kurssilla tutkitaan läpi termistöä ja opetellaan käytännön valon hallintaa sekä muotokuvauksen perusratkaisuja. Kurssilaiset toimivat toistensa malleina. Kurssi sopii myös omaa kotistudiota suunnittelevalle.

Ota mukaan oma järjestelmäkamera. Sopiva polttoväli on 35–105 mm, mutta muutkin kelpaavat. Ota mielellään mukaan myös mukavat sisäkengät, tossut tai vaikka villasukat, sillä studion lattia saattaa olla viileä.

Tutustu etukäteen Kameraseuran studio-ohjeisiin: kameraseura.fi/studio/

OPETTAJA

Opettajana toimii Teemu Ojala, Kameraseura ry:n studion vastaava

YLEISTÄ

Erillistä kutsukirjettä ei lähetetä, vaan löydät tästä tarvitsemasi tiedot kurssista. Kurssin aikana pidetään kahvitaukoja ja yksi pidempi lounastauko.

Kameraseura ei vakuuta kursseille osallistujia, joten osallistujilla on haluttaessa oltava oma vakuutus.

Katso tilaus- ja peruutusehdot.

Tervetuloa!