LÄHI – Valokuvataidetta sydämestä LA 12.10. klo 11–17

Osta

  • Kurssilla perehdytään monipuolisesti luoviin kuvaustekniikoihin (mm. ICM- ja monivalotustekniikat) sekä teoriassa että käytännössä.

Hinta: 100,00 €

14 jäljellä

Ajankohta: LA 12.10.2024 klo 11-17.

PaikkaKameraseura ry, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, B-porras, 4. krs, Helsinki, sekä lähimaasto.

Hinta: 100 euroa, Kameraseura ry:n ja SKsL:n jäsenet sekä Kamera-lehden tilaajat 85 euroa, alle 25-vuotiaat nuoret 50 euroa.

Kurssille otetaan korkeintaan 14 osallistujaa.

KURSSIN SISÄLTÖ

Opit kurssilla kuvaamaan luontoa taiteellisella lähestymistavalla, jossa luovuudelle ei ole rajoja. Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita laajentamaan ja kehittämään omaa valokuvailmaisua taiteellisempaan ja luovempaan suuntaan.

Kurssin tavoitteena on oppia käyttämään kameraa taidepensselin tavoin ja ikuistamaan sillä näkemäänsä. Pääpaino on ilmaisutaitojen kehittämisessä, kuvan rakenteen kokonaisvaltaisessa ymmärtämisessä sekä sisällön ja sommittelun merkityksestä kuvan lopputulokseen. Unohtamatta omien tunnetilojen välittämistä kuvien kautta.

Kurssilla perehdytään monipuolisesti luoviin kuvaustekniikoihin (mm. ICM- ja monivalotustekniikat) sekä teoriassa että käytännössä.

OPETTAJA

Jaana Kotamäki

Jaana Kotamäki on pitkän linjan kansainvälisesti palkittu ammattivalokuvaaja ja valokuvataiteilija. Hän on kokopäivätoiminen valokuvausalan yrittäjä ja työskentelee sekä studiossa että miljöössä ja hänellä on niin yksityis- kuin yritysasiakkaita. Jaana on toiminut myös pitkään valokuvauksen kouluttajana ja on mm. kiinnitettynä Kuusamossa toimivaan Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon yhtenä kouluttajista. 

Luonnon taltioiminen taiteellisin keinoin on keskeistä hänen työskentelyssään ja ollut kantava voima hänen taiteellisessa työskentelyssään. Takana on 6 yksityisnäyttelyä ja esikoisteoksena vuonna 2020 syntynyt valokuvataidekirja.

YLEISTÄ

Erillistä kutsukirjettä ei lähetetä, vaan löydät tästä tarvitsemasi tiedot kurssista.

Kurssin aikana pidetään kahvitaukoja ja yksi pidempi tauko, jolloin on mahdollisuus ruokailla lähiravintoloissa tai syödä omia eväitä. Kurssilaisten käytettävissä on jääkaappi ja mikroaaltouuni.

Kameraseura ei vakuuta kursseille osallistujia, joten osallistujilla on haluttaessa oltava oma vakuutus.

Katso tilaus- ja peruutusehdot.

Tervetuloa!