Videokuvauksen tehopaketti 1: Kameratekniikka 3.–4.9.2022

Osta

  • Työpajan tavoitteena on löytää kamerasta sopivat asetukset äänen ja videon tallentamiseen.

Hinta: 59,00 €

10 jäljellä

Ajankohta: Lauantai 3.9. ja sunnuntai 4.9.2022, molempina päivinä klo 10–16

PaikkaKameraseuran toimitilat, Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki

Hinta: 59 euroa, Kameraseura ry:n ja SKsL:n jäsenet sekä Kamera-lehden tilaajat 50 euroa, alle 25-vuotiaat nuoret 29 euroa.

Kurssille otetaan korkeintaan 14 osallistujaa.

Videokuvauksen tehopaketti on kolmiosainen kokonaisuus, jonka aikana tutustutaan videon tekemisen vaiheisiin aina kameran asetuksista otosten editointiin sekä ohjaukseen ja tarinankerrontaan. Tehopakettiin kuuluviin työpajoihin voi osallistua yksittäinkin, mutta ne on suunniteltu niin, että yhdessä ne antavat hyvän kokonaiskuvan videokuvauksesta.

Videokuvauksen tehopaketti 1 – Kameratekniikka-työpajan tavoitteena on, että jokainen löytää kamerastaan sopivat asetukset äänen ja videon tallentamiseen. Viikonlopun aikana käydään läpi käytännön kuvaustilanteita, ja tutkitaan myös, miten erilaisilla kamera-asetuksilla voidaan vaikuttaa videoon.

Kurssi soveltuu henkilöille, joilla on aikaisempaa kokemusta asetusten valitsemisesta valokuvauksen puolelta, mutta haluavat oppia hyödyntämään kameraansa videokuvauksessa. Kurssille sopiva väline on kamera, jonka saa laitettua täysin manuaaliseen tilaan. Tämä mahdollisuus on myös useissa kännykkä- ja sovellusyhdistelmissä.

Voit ottaa yhteyttä opettajaan jo ennakkoon, mikäli kalustosta ilmenee kysyttävää!

OPETTAJA

​Opettajana toimii Kameraseura ry:n studiovastaava Teemu Ojala. 

Sähköposti teemuojalafoto@gmail.com

YLEISTÄ

Erillistä kutsukirjettä ei lähetetä, vaan löydät tästä tarvitsemasi tiedot kurssista.

Kurssin aikana pidetään kahvitaukoja ja kurssilaisilla on mahdollisuus syödä vaikkapa omia eväitä, käytettävissä on jääkaappi ja mikroaaltouuni.

Katso tilaus- ja peruutusehdot.

Tervetuloa!