Videokuvauksen tehopaketti 2: Ohjaaminen ja tarinankerronta 15.10., 16.10. ja 30.10.2022

Osta

  • Työpajassa opitaan, kuinka kertoa ja ohjata video niin, että se herättää katsojan mielenkiinnon jo heti alussa ja saa katsomaan loppuun asti.

Hinta: 89,00 €

11 jäljellä

Ajankohta:
Lauantai 15.10.2022 klo 10-16
Sunnuntai 16.10.2022 klo 10-16
Sunnuntai 30.10.2022 klo 12-16, palautepäivä

PaikkaKameraseuran toimitilat, Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki

Hinta: 89 euroa, Kameraseura ry:n ja SKsL:n jäsenet sekä Kamera-lehden tilaajat 76 euroa, alle 25-vuotiaat nuoret 44 euroa.

Kurssille otetaan korkeintaan 14 osallistujaa.

Videokuvauksen tehopaketti on kolmiosainen kokonaisuus, jonka aikana tutustutaan videon tekemisen vaiheisiin aina kameran asetuksista otosten editointiin sekä ohjaukseen ja tarinankerrontaan. Tehopakettiin kuuluviin työpajoihin voi osallistua yksittäinkin, mutta ne on suunniteltu niin, että yhdessä ne antavat hyvän kokonaiskuvan videokuvauksesta.

Videokuvauksen tehopaketti 2 – Ohjaus ja tarinankerronta -työpajassa opitaan, kuinka kertoa ja ohjata video niin, että se herättää katsojan mielenkiinnon jo heti alussa ja saa katsomaan loppuun asti. Tämän lisäksi tutustutaan myös videokuvauksen perusteisiin ja perehdytään äänen merkitykseen elokuvassa.

Kurssin tavoitteena on saada osallistujat innostumaan videoiden tekemisestä ja huomaamaan, ettei kiinnostavien videoiden tekeminen ole niin vaikeaa. Kurssille sopiva väline on kamera, jolla voi kuvata videoita tai pelkkä älypuhelin, jossa on videokamera. Älypuhelimeen voi ladata myös helppokäyttöisiä editointisovelluksia, joilla koota videon tarina lopulliseen muotoonsa. Voit ottaa yhteyttä opettajaan jo ennakkoon, mikäli ilmenee kysyttävää!

OPETTAJA

​Opettajana toimii Kaisa Rastimo.
Sähköposti kaisa.rastimo@imageclub.fi

Kaisa Rastimo on palkittu elokuvaohjaaja, jonka tunnetuimpia elokuvia ovat Helvi Hämäläisen romaaniin perustuva Säädyllinen murhenäytelmä, rakastettu lastenelokuvaklassikko Heinähattu ja Vilttitossu sekä pienestä tytöstä ja suuresta koirasta kertova Myrsky.

YLEISTÄ

Erillistä kutsukirjettä ei lähetetä, vaan löydät tästä tarvitsemasi tiedot kurssista.

Kurssin aikana pidetään kahvitaukoja ja kurssilaisilla on mahdollisuus syödä vaikkapa omia eväitä, käytettävissä on jääkaappi ja mikroaaltouuni.

Katso tilaus- ja peruutusehdot.

Tervetuloa!