WEB – Avaimet valokuvanäyttelyyn, to 11.4. klo 18–21

Osta

  • Webinaari sinulle, jota kiinnostaa oman valokuvanäyttelyn pitäminen.

Hinta: 20,00 €

Ajankohta: To 11.4. klo 18.00–21.00. Illan luento-osuus on noin 2 tuntia, jonka jälkeen/ohessa on varattu aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle.

Paikka: Teams-etäyhteys – kaikki eri puolilta Suomea ovat tervetulleita mukaan!

Hinta: 20 euroa. Kameraseura ry:n ja SKsL:n jäsenet sekä Kamera-lehden tilaajat 15 €, alle 25v nuoret 10 €.

Haluatko liittyä Kameraseura ry:n jäseneksi ja hyödyntää jäsenalennuksen? Liity nyt: http://www.kameraseura.fi/liittymislomake/.

KURSSIN SISÄLTÖ

Onko kiinnostuksesi valokuvanäyttelyn pitämiseen herännyt? Tämä iltakurssi auttaa pääsemään alkuun. Käyn esimerkein läpi muun muassa, miten löytää oikea osoite näyttelylle, portfolio, näyttelyteksti, rahoitus, apurahat, näyttelyn nimi, editiot, signeeraus, ripustuksen suunnittelu, näyttelyjuliste ja luettelo ynnä muuta.

Käymme läpi tärkeimmät kohdat, joiden avulla lopputuloksena on laadukas ja katsojia kiinnostava näyttely.

Opettaja

Kurssin vetää Marjut Korhonen, joka on itse pitänyt useita yksityisnäyttelyjä sekä osallistunut moniin ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin. Marjutin omat työt ovat taidekuvia, digigrafiikkaa ja rakennettuja fantasiakuvia. Hän toimii Helsingin Kameraseuran näyttelykuvaajien vetäjänä, kirjoittaa Kamera-lehden blogia ja on saavuttanut Suomen Kameraseurojen Liiton eminenssikuvaajan arvon, kansainvälisen EFIAP/p (platina) ja pohjoismaisen NFFF:n platinatason arvomerkit.

Tilaus- ja peruutusehdot.