WEB – Katukuvauspaneeli MA 8.4. klo 18–20.30

Osta

  • Paneeliin ei tarvitse ilmoittautua. Osallistujamäärää ei ole rajattu.

Ajankohta: Ma 8.4.2024 klo 18.00–20.30.

Paikka: Etäyhteys

Kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin ja ilmainen paneelikeskustelu, teemana on katukuvaus ja sen eettiset kysymykset.

Webinaarilinkki julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Kameraseura ry:n jäsenillä on mahdollisuus tulla seuraamaan webinaaria paikan päälle – ilmoittautumiset lähiosallistumiseen kerätään erikseen lähempänä tapahtumaa.

Osallistu myös Kameraseura ry:n järjestämään PhotoWalk-tapahtumaan Suomalaisen valokuvan päivänä ma 15.4. Tapahtumassa otettuja katukuvausvalokuvia valitaan elokuussa 2024 Kaapelitehtaalla Galleria Westissä järjestettävään valokuvanäyttelyyn. Lisätietoja tapahtumasta myöhemmin kameraseura.fi-tapahtusivuilla.

HUOM.!

Yleisöllä on 25.3. asti mahdollisuus esittää etukäteen panelisteille kysymyksiä, jotka huomioidaan teemoja tarkennettaessa. Siirry kysymyslomakkeeseen tästä.


Paneelikeskustelu on osa Kameraseura ry:n aloittamaa sarjaa valokuvan eettisyydestä. Sarjan edelliset keskustelut on käyty teemoilla Alastomuus valokuvassa sekä Luontokuvauksen eettisyys ja vastuullisuus, ja syksyllä 2024 keskustelu jatkuu teemalla AI – tekoäly valokuvauksessa.

Tervetuloa paneeliin!

Artikkelikuva: Jarkko Antikainen