WEB – Yhdistä still- ja videokuvaa, ma 29.4. klo 18–20

Osta

  • Iltawebinaarissa Paavo Hamunen ohjeistaa, miten kamerapuhelin voi toimia järjestelmäkameran kaverina luontokuvauksessa.

Hinta: 20,00 €

Kuva: Paavo Hamunen

Ajankohta: Maanantai 29.4. klo 18-20.

PaikkaTeams-etäyhteys.

Hinta: 20 euroa. Kameraseura ry:n ja SKsL:n jäsenet sekä Kamera-lehden tilaajat 15 €, alle 25v nuoret 10 €.

Haluatko liittyä Kameraseura ry:n jäseneksi ja hyödyntää jäsenalennuksen? Liity nyt: http://www.kameraseura.fi/liittymislomake/.

KURSSIN SISÄLTÖ

Opettele hyödyntämään peilittömän ja peilillisen järjestelmäkameran sekä kamerapuhelimen monipuolisia ominaisuuksia valo- ja videokuvaamisessa. Still-kuvan ohella luontokuvauksessa videolla voi kertoa monia asioita selkeämmin kuin still-kuvalla. Kahden tunnin webinaarissa pääset jyvälle niin still- ja videokuvaamisesta, kuin videon
editoimisesta.

Opettaja

Hamunen-omakuva

Valokuvaaja ARPS Paavo Hamunen tunnetaan kansainvälisesti mainetta ja palkintoja saavuttaneista luontokuvistaan ja näyttävistä luontokirjoistaan. Viimeisin kuva- ja tietoteos toteutettuna yhdessä Pirkko Siikamäen kanssa ilmestyi helmikuussa 2018. ”Oulankajoki Muutoksen virta” oli vuoden luontokuvakirjaehdokkaana.

Paavon vuosikymmenien kokemus monipuolisena valo- ja videokuvaajana, hänen syvä luonnontuntemuksensa ja vankka tietämys eri lajien käyttäytymisestä, on tehnyt hänestä Suomen kysytyimmän ja arvostetuimman kouluttajan niin luontokuvauksen, luonnontuntemuksen kuin kuvankäsittelyn ohjelmistohallinnan alueella.

Paavon moniin merkittäviin saavutuksiin kuuluu mm. maailman suurimman luontokuvakilpailun eli WPY (Wildlife Photographer of the Year) sarjavoitto – korkealle arvostettu palkinto, jonka vain harva suomalainen kuvaaja on saanut. Paavo on yksi Suomen ammattiluontokuvaajat ry:n perustajäsenistä, ja hän on toiminut useampaan otteeseen Vuoden luontokuva -kilpailun tuomaristossa, myös vuonna 2021. Paavo oli 2017-2018 yliopisto-opettajana ”Soveltavan kuvataiteen ja luontokuvauksen” maisteriohjelmassa Lapin yliopistossa.

YLEISTÄ

Saat Teams-linkin osallistumiseen webinaaria edeltävällä viikolla.

Katso tilaus- ja peruutusehdot.

Tervetuloa!

Kameraseura ry.