Portfolioperjantai 12.4.2019

Osta

  • Portfolioperjantai

Hinta: 40,00 €

Loppuunmyyty

Ajankohta: perjantai 12.4.2019 klo 18-21

Paikka: Kameraseura ry:n toimitilat Helsingissä, os. Eerikinkatu 46.

Hinta: 40 euroa/portfolio, Kameraseura ry:n ja SKsL:n jäsenet, nuoret sekä Kamera-lehden kestotilaajat 20 euroa/portfolio.

Haluatko liittyä Kameraseura ry:n jäseneksi ja hyödyntää jäsenalennuksen? Liity nyt: http://www.kameraseura.fi/liittymislomake/.

KURSSIN SISÄLTÖ

Portfolioperjantaissa asiantuntijat arvioivat kuvaajien etukäteen lähettämiä portfolioita.

Illassa arvioidaan korkeintaan kuuden osallistujan etukäteen (tiedostoina) lähettämiä portfoliota (6-16 työtä). Myös näyttelysuunnitelmia voidaan arvioida. Tilaisuus on avoin Kameraseuran jäsenille.

Portfolio tarkoittaa alun perin mukana kannettavien teosten kokoelmaa, jonka taiteilija on koonnut itselleen. Taiteilijoiden portfoliosalkku sisältää parhaiden tai viimeaikaisten teosten kokoelman. Taiteilija saattaa esitellä salkkuaan tai kansiotaan esimerkiksi galleristille tai museohenkilökunnalle uutta näyttelyä valmistaessaan. Taideopiskelijat voivat joutua esittelemään taitojaan portfolion avulla pyrkiessään taideoppilaitoksiin.

OPETTAJA

Arvioijana 12.4. toimii valokuvataiteilija ja valokuvaaja Hanna Råst. 

Hanna Råst on valokuvataiteilija, joka työskentelee monimuotoisesti valokuvamateriaalin kanssa käyttäen sitä esimerkiksi kollaasissa, videoteoksissa ja veistoksissa. Råst on pitänyt näyttelyitä Suomessa ja ulkomailla, sekä menestynyt kansainvälisissä valokuvauskilpailuissa.

Hanna Råst

www.hannarast.com

Lähetämme osallistujille erillisen kutsun ja lisätietoja ennen iltaa.

Tervetuloa!

Kameraseura ry