Kimmo Ohtonen Minun maisemani -päätuomari

Kirjoittanut 4.10.2017

Minun maisemani -kilpailun päätuomarina toimii loppuvuodesta Kimmo Ohtonen. Tv-toimittaja Ohtonen on tunnettu mm. Karhu – voimaeläin -kirjastaan.

– Minun maisemani -kuvakisa avaa tuhansien ikkunoiden näkymät maamme monipuoliseen luontoon, kansallismaisemista lähiluonnon helmiin. Kuvakilpailuun osallistuneiden kuvien kautta näemme, miltä maassamme näyttää etelästä pohjoiseen, eri vuodenaikoina. Kilpailun taso on korkealaatuinen, mikä osoittaa, että valokuvaharrastus elää maassamme digitaalista kukoistusaikaansa. Se on hienoa! toteaa Ohtonen.

Minun maisemani -kilpailu on saanut suuren suosion. Kuvia on tullut reilusti yli 38 000 yli 7000 kuvaajalta. Kuville on annettu yli miljoona ääntä.

Kilpailu kestää vielä lokakuun ajan, jolloin on mahdollista osallistua kilpailuun. Marraskuussa ratkeavat sekä lokakuun kuukausikilpailun voittajat että koko kilpailun päävoittajat. Kilpailun tulokset julkistetaan YLE:n TV-1:ssä ja eri alan medioissa sekä verkossa itsenäisyyspäivän kynnyksellä Suomen täyttäessä 100 vuotta.

Minun maisemani -kilpailun järjestää Suomen Ammattiluontokuvaajat ry, yhteistyössä ovat Rajala Pro Shop, Scandinavian Outdoor, Docendo sekä Valtioneuvoston Kanslia.