Kompakti säätötyökalu luovaan työhön

Kirjoittanut 1.6.2021

TourTech TourBox NEO antaa sisällöntuottajille mahdollisuuden hallita työnkulkua saumattomasti ja luotettavasti nupilla, rullalla, valitsimella ja 11 muulla painikkeella. Ergonomisen muotoilun ansiosta kaikkea voi hallita yhdellä kädellä vain sormia liikuttamalla. Säädöt on suunniteltu moniin eri tilanteisiin, olipa kyseessä digitaalinen piirtäminen, graafinen suunnittelu tai valokuvien, videoiden ja äänen muokkaaminen. TourBox NEO toimii luovien ohjelmistojen kanssa intuitiivisesti, nopeasti, tehokkaasti ja saumattomasti.

Adobe Lightroom- ja Adobe Photoshop -kuvankäsittelyohjelmissa voi helposti säätää valotusta, kontrastia, varjoja, korostuksia ja muita parametreja yksinkertaisesti kääntämällä nuppia. Silmät voivat keskittyä vain kuvaan, eikä muokkaajan tarvitse katsoa parametripalkkia. Siveltimen kokoa, muotoa, läpinäkyvyyttä ja kovuutta voi helposti säätää piirtämisen aikana monipuolisella nupilla. Kuvaa voi lähentää tai loitontaa rullalla ja kuvia voi vetää napinpainalluksella.

TourBox NEO toimii myös esimerkiksi Adobe Premiere- tai Apple Final Cut Pro -videonmuokkausohjelmistojen kanssa. Säätökonsolilla voi nopeasti liikkua aikajanalla, katsoa videota kuva kerrallaan tai säätää muita video-ominaisuuksia.

Pikavalinnat tekevät käytön helpoksi ja nopeuttavat työntekoa. TourBox NEO vaihtaa esiasetukset automaattisesti käytettävien ohjelmistojen mukaan.

Boston Distributionin maahantuoma TourBox NEO maksaa noin 180 euroa.