Kompakti valaisin videobloggaajille

Kirjoittanut 27.7.2021

Dörr Vlogging Kit VL-26 RGB sopii online-kokousten valaistukseksi kotikoulutuksen aikana tai kotitoimistossa ja sillä voi myös luoda jännittäviä ja ainutlaatuisia väri- ja vilkkuvaloefektejä YouTube- tai TikTok-videoille. Sarja sisältää kaiken tarvittavan.

Led-rengasvalo on varustettu 130 ledillä (50 kylmää valkoista lediä, 50 lämpimän valkoista lediä ja 30 rgb-lediä). Erilaiset ledit tarjoavat laajan valikoiman valo-, väri- ja vilkkuefektejä, joita voidaan kätevästi säätää ohjausyksiköstä.

VL-26 RGB tarjoaa kolme erilaista valkoisen valon tilaa: lämmin valo, jonka värilämpötila on noin 3 000 K, sekoitettu valo, jonka värilämpötila on noin 4 500 K ja kylmä valo, jonka värilämpötila on noin 6 000 K. Värilämpötilan lisäksi ledien kirkkautta voidaan himmentää kaikissa valotiloissa.

Erilaisten jatkuvasti hehkuvien värien lisäksi rgb-tila tarjoaa runsaasti häipyviä ja vilkkuvia efektejä, kuten sateenkaaren värit, pyörivät värimuutokset, stroboskooppinen vilkkuminen ja paljon muuta.

Paketissa on mukana tukeva jalusta led-valolle, usb-johto, metallinen kuulapää sekä puhelinpidike (60–85 mm). Virtalähteenä voi käyttää puhelimen laturia (usb A -ulostulolla (5 V/2 A)) tai virtapankkia.

ED-Markin maahantuoma Dörr Vlogging Kit VL-26 RGB maksaa noin 50 euroa.