Niko Laurilan valokuvia Haagiin

Kirjoittanut 15.8.2019

Suomen EU-puheenjohtajakauden aikana Hollannin Haagissa pidettävään suomalaisen taiteen näyttelyyn on kutsuttu kaksi taiteilijaa: Suomalais-hollantilainen taidemaalari Kirsti Ijäs-de Fluiter sekä porvoolainen valokuvaaja Niko Laurila.

Niko Laurilan valokuvista kootussa 20 taulun näyttelyssä esittäytyy Suomen luonto ja neljä upeaa vuodenaikaamme. Taulut esittelevät seuraavan puolivuotiskauden aikana tuulahduksen Suomea sekä Laurilan kotikaupunkia Porvoota Eurojustin toimitiloissa, missä käy paljon muun muassa EU:n jäsenmaista saapuvia kokousvieraita.

Niko Laurilan kuville ominaista on se, että niiden kauneus, voima ja taianomaisuus piilee hetkessä, jonka kuvaaja on onnistunut taltioimaan olemalla oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

”Kuvieni seuraajamäärät ovat kasvaneet lyhyessä ajassa. Olen suuresti ilahtunut saamastani huomiosta ja yllättynyt sosiaalisen median voimasta”, näyttelykutsusta yllättynyt Laurila toteaa ja jatkaa: ”Tämä on hieno tilaisuus esitellä Suomea. Samalla tämä tarjoaa myös upean ammatillisen mahdollisuuden hyödynnettäväksi.”
Kansainvälisen näyttelyn koordinoiminen on Laurilalle ensimmäinen. Näyttelytaulut painoi Suomessa valokuvavedostuksiin ja sisustustaiteeseen erikoistunut Finnish Art Shop.

https://nikolaurila.fi/
https://www.facebook.com/nikolaurilaphotography/
https://www.instagram.com/24niko/