OnePlussalta uusi lippulaivapuhelin

Kirjoittanut 2.1.2018

OnePlus 5T on paranneltu versio OnePlus 5:stä. Uutuusmalli tarjoaa muun muassa paremman tarkkuuden, 18:9-kuvasuhteen näytön, entistä paremman kameran suorituskyvyn heikossa valaistuksessa ja useita uusia ohjelmisto-ominaisuuksia.

OnePlus 5T on ensimmäinen laite, jossa on kuuden tuuman Full Optic AMOLED -näyttö 18:9-kuvasuhteella. Käyttäjät voivat kalibroida näyttönsä tarpeidensa mukaan käyttäen neljää eri tilaa, mukaan lukien oletus, sRGB, DCI-P3 ja adaptiivinen.

Puhelin sisältää saman pääkameran kuin OnePlus 5, mutta siinä on entistä parempi toissijainen kamera. Suuri f/1,7-aukko helpottaa valokuvien ottamista myös hämärässä. Myös muotokuvatilaan on lisätty uusia ohjelmistoparannuksia, jotka parantavat kohinanvaimennusta.

OnePlus 5T:n järjestelmäpiirinä on Qualcomm Snapdragon 835 ja käyttöjärjestelmänä Android-pohjainen OxygenOS. Dash Charge -pikalataus antaa puolen tunnin latauksella riittävästi virtaa koko päiväksi.

OnePlus 5T on saatavilla 64 Gt:n ja 128 Gt:n muistilla Midnight Black -värissä hintaan 499 euroa (6 Gt ram/64 Gt) ja 559 euroa (8 Gt ram/128 Gt) OnePlussan verkkokaupasta tai Elisan myymälöistä ja verkkokaupasta.