Seurat toimivat: maalis-huhtikuu

Kirjoittanut 29.3.2018

Liiton kuukauden poiminta

Kameraseurojen Liiton kuukauden poiminnan on ottanut Lauri Väänänen. Sateen jälkeen -kuva on kuvattu kesäkuussa 2017 Ruokolahdella. Valokuva voitti Imatran Kameraseuran kuvakisan, jossa aiheena oli Metsä.

Pohjoismainen mestaruuskilpailu

Pohjoismainen Valokuvausliitto, Nordiska Förbundet för Fotografi, kutsuu kaikkia Suomen Kameraseurojen Liittoon kuuluvien seurojen jäseniä Pohjoismaiseen valokuvamestaruuskilpailuun 2018. Mukana kisassa ovat myös Norjan, Ruotsin ja Tanskan valokuvaharrastajat. Kilpailun järjestää vuorotellen kukin pohjoismainen kameraseurojen liitto.

Kilpailu käydään kahdessa digikuvasarjassa: Väri (A) ja mustavalko (B). Kukin valokuvaaja voi osallistua neljällä kuvalla kummassakin sarjassa. Kuvalla voi osallistua vain yhteen sarjaan.

Aihe on vapaa. Aiemmassa Pohjoismaisessa valokuvamestaruuskilpailussa menestyneellä kuvalla ei voi osallistua. Kuvien viimeinen latauspäivä on 15. huhtikuuta 2018.

Merja Martikaisen Sadness behind the mask ja Ballet slippers menestyivät Pohjoismaisessa mestaruuskilpailussa vuonna 2017.

Lisätiedot

Tampereen Valokuvausseuran kurssit

Kurssit on tarkoitettu kaikille valokuvauksen harrastajille.

Lightroom-jatkokurssi 2, 14.–15.4.
Kurssi on tarkoitettu ohjelmaa käyttäneille tai Lightroom-peruskurssin käyneille. Kouluttajana valokuvaaja Juha Jokinen.

Miljöökuvauskurssi, 26.5.
Opi hyödyntämään luonnonvaloa ja rakentamaan valaisu tarvittaessa valoilla. Kouluttajana Sami Reivinen.

Lisätiedot

Liiton hallitus

Suomen Kameraseurojen Liittoon hallituksessa toimivat vuonna 2018 Jukka Kosonen (pj), Petteri Mussalo, Sari Toivanen, Reino Havumäki, Eero Kukkonen, Esa Rosqvist, Pekka Salminen ja Yki Hytönen.

Kameraseura, liity mukaan

Toimiiko paikkakunnallanne kameraseura, joka ei ole Suomen Kameraseurojen Liiton jäsen?

Suomessa toimii 100 liiton jäsenseuraa, joissa on jäseniä noin 6000. Mikäli paikkakuntanne kameraseura/kerho ei vielä kuulu jäsenenä Suomen Kameraseurojen Liittoon, kannattaa tehdä
jäsenhakemus.

Liiton jäsenseuraan kuuluminen avaa kuvaajille mahdollisuuden osallistua liiton vuosittaisiin näyttelyihin ja kansainvälisiin kuvakilpailuihin. Lisäksi liitto järjestää erilaisia kursseja ja koulutustilaisuuksia.

Lisätietoja: toimisto@sksl.fi tai toiminnanjohtaja Kari Tolonen, puh. 0400-634631.

Liiton tarjoama koulutus

Liiton tarjoamasta koulutuksesta kiinnostuneet seurat voivat olla yhteydessä suoraan koulutusvastaavaan, pekka.salminen@sksl.fi.