Uusi elokuvatason valaisin Nanlitelta

Kirjoittanut 13.5.2022

Nanlite PavoBulb 10C korvaa vakiolamput led-valolla, joka on mukautettu välkkymättömään elokuvatuotantoon. Se on uusi, luova ja kompakti tapa valaista ilman, että tarvitsee raivata tilaa suurille ja tilaa vieville valaisimille.

PavoBulb 10C:ssä on erittäin suurikulmainen diffuusori ja se tuottaa elokuvateatteritason värintoistoa (CRI 95, TLCI 97) rgbww-värisekoitustekniikalla. Siinä on laaja 2 700–7 500 K:n cct-alue, G/M-säädöt, 36 000 värin tarkka toisto ja 15 mukautettavaa erikoistehostetta.

Uusi led-valo on erittäin helppokäyttöinen. Kirkkautta/cct/hue-säätöjä voidaan säätää helposti kolmella painikkeella. Sisällöntuottajien hienosäätövaatimukset voidaan täyttää myös langallisella, DMX/RDM- ja langattomalla ohjauksella Nanlink-sovelluksen kautta.

PavoBulb 10C tarjoaa useita virtalähdevaihtoehtoja, kuten E27-lamppukannan vaihtovirtatulon ja usb type-c -pistokkeen. PavoBulb 10C on helppo liittää perinteiseen E27-lamppukantaan. Näin voit syöttää virtaa lamppuun suoraan valaisimen kautta. Valo voi saada virtaa myös usb type-c -liitännän kautta, mikä tarkoittaa, että pöytävalaisinta ei tarvitse kytkeä pistorasiaan, vaan se voi saada virtaa suoraan akkusovittimesta (lisävaruste) tai virtapankista. Uusi led-lamppu on saatavana 1, 4 ja 12 kpl:een valosarjoina.

Nanlite PavoBulb 10C maksaa noin 100 euroa. Neljän valon sarja maksaa noin 620 euroa ja 12 valon sarja noin 1 700 euroa.

Nanlitea edustaa Focus Nordic.