Uusi käsivakain älypuhelimille DJI:lta

Kirjoittanut 30.9.2021

Boston Distribution tuo myyntiin DJI OM 5 -käsivakaimen, jonka integroidulla jatkovarrella sekä uusilla kuvaus- ja kiinnitysominaisuuksilla voi kuvata entistä luovemmin älypuhelimella.

Taitettuna kämmenelle sopivassa DJI OM 5 -käsivakaimessa on uudestaan kehitetty magneettinen kiinnitysmekanismi, joka ulottuu älypuhelimen suojakuorien yli. Lisäksi se tarjoaa paremman suojan ja on yhteensopiva useampien älypuhelinmallien kanssa kuin edeltäjänsä.

DJI OM 5:ssä on myös innovatiivinen kahvan sisään menevä 215 millimetrin teleskooppinen jatkovarsi, joka tarjoaa uudenlaisia kuvakulmia ja kuvausmahdollisuuksia sisällön luomiseen. Kahvaan on lisätty myös uusi painike, jolla voi käyttää ja hallita käsivakaimen toimintoja entistä helpommin. Siitä huolimatta DJI OM 5 on kolmanneksen edeltäjäänsä pienempi.

DJI:n kolmiakselisen vakautustekniikan avulla voi kuvata kävellessä tai muuten liikkuessa entistä tasaisemmin. Uusi ShotGuides-ominaisuus tarjoaa jopa 30 esiasetettua kuvausopasta aloitteleville kuvaajille. Lisäksi se tukee automaattista editointia helposti viimeisteltyjä videoita varten. Päivitetty ActiveTrack 4.0 -kohteenseuranta tukee nyt kolminkertaista zoomausta jopa viiden metrin sekuntinopeudella. Se tunnistaa ja seuraa kohdettaan tarkasti myös toiminnan tiimellyksessä.

DJI OM 5 -käsivakaimella ja sen puhelinsovelluksella voi luoda video- ja kuvasisältöä helposti esiohjelmoitujen kuvaustilojen ja muiden ammattilaistason ominaisuuksien ansiosta. Muita ammattimaisia kuvausmahdollisuuksia ovat muun muassa elokuvamaiset zoomaustoiminnot taustasiirtymällä, hidastetut ja nopeutetut videotallennukset sekä monipuoliset panoraamakuvat kloonaustoiminnoilla.

Uutena lisätarvikkeena on tarjolla magneettinen Fill Light Phone Clamp -pidike sisäänrakennetulla lisävalolla. Sillä on kätevä lisätä valoa kirkkaampia kuvia ja videoita varten.

DJI OM 5 on saatavissa auringonlaskun valkoisena ja Ateenan harmaana ja maksaa noin 160 euroa. Käsivakaimen mukana toimitetaan magneettinen kiinnitysmekanismi, kolmijalka, rannehihna ja säilytyspussi. Magneettinen Fill Light Phone Clamp -valopidike on saatavana erikseen ja maksaa noin 50 euroa.