Vuoden Kuvaaja 2019 näyttely verkossa

Kirjoittanut 2.4.2020

Vuoden Kuvaaja 2019 -kilpailun yhtenä palkintonamme oli näyttelytila kilpailun voittajan sekä sarjavoittajien kuville. Näyttely Helsingin Kaapelitehtaan Galleria Westissä on valitettavasti peruttu koronavirusepidemian vuoksi.

Esittelemme täällä kilpailun voittajan Leena Vaahteran sekä osakilpailujen voittajien Tuomo Himmasen, Sami Voutilaisen, Sirpa Kanasen, ja Teija Järvenpään kuvia.

Nauttikaa upeista kuvista!

Kilpailun voittaja

Kuvat: Leena Vahtera

Kuka

Leena Vaahtera

69-vuotias valokuvausharrastaja Helsingistä. Leena on aloittanut kuvaamisen teini-ikäisenä ja on hionut taitojaan vuosien varrella osallistumalla kursseille sekä erilaisten kuvausyhteisöjen toimintaan. Mieluisia kuvauskohteita löytyy erityisesti luonnosta.


Osakilpailun 1/4 voittaja

Kuvat: Tuomo Himmanen

Kuka

Tuomo Himmanen

54-vuotias lappeenrantalainen valokuvausharrastaja. Kertoo harrastuksensa alkaneen ensimmäisen DSLR-kameran oston myötä vuonna 2010. Tuomo ei ole erikoistunut kuvaamaan tiettyjä aiheita, vaan yrittää pitää silmät avoimena erilaisille kuvaskohteille. Kuva: Volha Muskaja


Osakilpailun 2/4 voittaja

Kuvat: Sami Voutilainen

Kuka

Sami Voutilainen

Jyväskyläläinen Sami opiskelee parhaillaan valokuvaajamestariksi VVI:llä Tampereella. Sami toimii omien sanojensa mukaan päivisin markkinointinörttinä ja iltaisin hän valomaalailee pimeässä.


Osakilpailun 3/4 voittaja

Kuvat: Sirpa Kananen

Kuka

Sirpa Kananen

Kiuruveteläinen valokuvausharrastaja, jonka kuvausharrastus alkoi tosissaan noin kuusi vuotta sitten. Sirpa tykkää kuvata luontoa, erityisesti lintuja ja makroa. Myös muotokuvaus kiinnostaa.


Osakilpailun 4/4 voittaja

Kuvat: Teija Järvenpää

Kuka

Teija Järvenpää

25-vuotias insinööri Porista. Kuvannut harrastuksekseen jo yli 10 vuoden ajan. Asuminen kaupungissa on nostanut lapsuudenkodin maatilaympäristön Isojoella uudella tavalla esiin. Teija haluaa kuvata sitä, mikä on osalle arkea ja toisille uutta ja erilaista.