Blogit

Marjut Korhonen

Marjut Korhonen

Marjut toimii Kameraseuran näyttelykuvaajien vetäjänä ja on aktiivinen näyttelykuvaaja. "Kerronnallinen, rakennettu kuva on ominta aluettani. Tuon esille huumorilla höystettyjä ideoita, vinkkejä ja huomioita valokuvaharrastuksen ja näyttelytoiminnan tiimoilta." SKsLSM, EFIAP/g, NSMiF/s.

Blogiin

Väärä Kurkku

Väärä Kurkku

Viipaleita ajankohtaisista tai muutoin askarruttavista ilmiöistä valokuvauksessa ja sen laitamilla. Voit osallistua pohdintaan nimellä tai nimimerkillä.

Blogiin

Arja Krank

Arja Krank

Arja on kokenut journalisti. Hän on Kamera-lehden pitkäaikainen avustajana ja toimi myös lehden päätoimittajana loppukesästä 2019 tammikuuhun 2020.

Blogiin

Minna Jerrman

Minna Jerrman

Minna oli Kamera-lehden päätoimittaja vuodesta 2017 kevääseen 2019. Hän käsitteli pääkirjoituksissaan kuvaamiseen liittyviä ajankohtaisaiheita.

Blogiin

Tiina Puputti

Tiina Puputti

"Valokuvaus on intohimoni.” Valokuvakouluttaja, valokuvaaja, tietokirjailija Tiina Puputti bloggaa kuukausittain valokuvaukseen liittyvistä ilmiöistä, ihmisistä, kuvista ja kommelluksista – niistä asioista, jotka ovat saaneet hänet pohtimaan, tekemään uusia oivalluksia, ja jotka hän on kokenut tärkeiksi ja jakamisen arvoisiksi.

Blogiin

Peter Forsgård

Peter Forsgård

Peter on ollut ammattivalokuvaaja 90-luvun alusta ja vuodesta -94 freelancer. Pääasiallisina kuvauskohteina ovat ihmiset. Blogi käsittelee valokuvausta ja sen ympärillä olevia ilmiöitä. Satunnaiset laitetestit ja tutoriaalit kuuluvat myös sisältöön.

Blogiin

Tapio Laine

Tapio Laine

Tapio Laine on tehnyt uransa valokuva-alalla. Hän on työskennellyt mm. pitkään Kodakilla. Laine pohtii pakinoissaan valokuvausta ennen ja nyt.

Blogiin

Laura White

Laura White

Laura toimii Kuopiossa sijaitsevan VB-valokuvakeskuksen näyttelytoimenjohtajana. Kirjoituksissaan hän avaa valokuvakeskuksen arkea ja juhlaa sekä kaikkea sitä, mitä tapahtuu näyttelyn ripustuksen ja purun välissä. Vanhassa puutalossa sijaitsevan valokuvakeskuksen arki on niin paljon muutakin.

Blogiin

Satu Posti

Satu Posti

Satu, fysioterapeutti ja harrastajakuvaaja, viihtyy majakkasaarilla, meren rannoilla, vesillä myrskyssä ja tyynessä. Hiljaisuus, vaihtuva luonnon kauneus ja täydellisen aaltokuvan metsästys vetävät häntä rannikolle.

Blogiin

Asko Vivolin

Asko Vivolin

Asko Vivolin on ollut Kamera-lehden päätoimittaja vuosina 2011–2016. Pääkirjoituksissaan hän käsittelee valokuvauksen ajankohtaisia aiheita.

Blogiin