Tilaus- ja peruutusehdot

Voit asioida verkkokaupassamme, mikäli olet vähintään 18-vuotias tai sinulla on huoltajasi lupa.

KAMERA-LEHDEN TILAUS

Digitaalinen sisältö

Tilaamalla Kamera-lehden sähköistä sisältöä tilaaja hyväksyy, että digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti voidaan aloittaa välittömästi, jolloin tilaajan 14 päivän etämyyntiin perustuva peruutusoikeus kyseisen tuotteen osalta poistuu.

Tilaaja hyväksyy verkkopalvelun käyttöehdot ja niihin sisältyvät tekijänoikeudet digitaaliseen sisältöön.

Irtonumerot – painettu lehti

Kotimaahan tilatut irtonumerot toimitetaan postikuluitta. Ulkomaan tilauksiin lisätään postituskulut.

Nettikaupasta ostettujen irtonumeroiden toimitusaika on noin 7 päivää. Heinäkuussa sekä joulun välipäivinä asiakaspalvelun ollessa suljettuna lehtien toimituksessa on pitempi tauko.

Kestotilaus

Kestotilaus on tilaamismuoto, jossa tilaus on voimassa jatkuvasti ilman uudistamista, ellei tilaaja irtisano tilaustaan. Kestotilaus laskutetaan kunkin tilausjakson alussa kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan. Tilaushintojen muuttuessa myös kestotilauksen hinnat muuttuvat vastaavasti.

Määräaikaistilaus

Määräaikaistilaus on voimassa sovitun määräajan, joka on samalla määräaikaistilauksen laskutusjakso.

Peruutusoikeus

Tilaaja voi milloin tahansa muuttaa kestotilauksensa määräaikaiseksi tai lopettaa tilauksen. Tilauksen päättyessä veloitetaan ennen irtisanomisen voimaantuloa toimitettujen lehtien hinta. Jos laskutusjakso on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, päättyy tilaus maksetun jakson päättyessä. Peruutuksen voi tehdä kirjeitse, sähköpostitse tai puhelimitse tilaajapalveluun tai suoraan asiakasrekisteriin netin asiointipalvelussa. Asiointipalvelussa tulee huomioida kulloinkin voimassa oleva tilauskausi, jonka loppuun peruutus kohdistuu.

Laskutus

Laskutamme lehtitilaukset uuden tilausjakson alussa. Jos laskua ei ole maksettu viimeistään eräpäivänä, meillä on oikeus katkaista lehden lähettäminen. Myöhästyneen maksun saavuttua tilaus laitetaan uudelleen voimaan. Jos maksua ei tule lainkaan, perimme lähetettyjä lehtiä vastaavan tilausjakson osuuden hinnasta. Laskuun lisätään viivästyskorko sekä perimiskulut. Jos tilauksesta maksetaan suurempi summa kuin mitä laskuun on merkitty, siirretään liikasuoritus (vähintään 5 €) seuraavaan tilausjaksoon tai tilausta jatketaan kyseisen summan arvosta. Tilaajan niin halutessa, maksetaan liikasuoritus takaisin vähennettynä käsittelymaksulla ja pankin veloittamalla kululla. Toistuvana luottokorttimaksuna veloitettava tilaus päättyy maksetun kauden loppuun, mikäli veloitus epäonnistuu.

Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannukset korottavat hintoja vastaavasti määräysten voimaantulosta lukien.

Osoitteenmuutos

Osoitteenmuutokset on ilmoitettava lehden tilaajapalveluun vähintään kolme viikkoa ennen kulloisenkin lehden ilmestymispäivää. Osoitteenmuutoksen voi tehdä asiakasrekisteriin myös itse netin asiointipalvelussa. Lehti ei vastaa väärän osoitteen takia toimittamatta jääneistä lehdistä.

ETÄMYYNTI

Tilaajalla on kuluttajansuojalain nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tilaus voidaan peruuttaa myös ennen tuotteen saapumista. Peruuttamiseksi katsotaan myös tuotteen palauttaminen. Tuote on palautettava avaamattomassa alkuperäisessä pakkauksessaan.

Kuluttajansuojalain 6. luvun 16 §:n mukaan kuluttajalla ei ole peruuttamisoikeutta etämyynnissä, jos

  • palvelu on kokonaan suoritettu tai digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä;
  • sopimus koskee yksittäisen sanoma- tai aikakauslehden tai aikakausjulkaisun toimittamista;
  • sopimus koskee vapaa-ajanpalvelua määrättynä ajankohtana tai määrätyn ajan kuluessa (esim. harrastuskurssit).

REKLAMAATIOT

Tilaajan on tarkistettava toimitetut tuotteet välittömästi ja ilmoitettava mahdollisista virheistä 7 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Selvästi havaittavista virheistä on ilmoitettava ennen tuotteiden käyttöön ottamista. Näkyvistä virheistä pakkauksessa on ilmoitettava välittömästi vastaanoton yhteydessä. Kamera-lehti ei vastaa kuljetusvaurioista, vaan kaikki kuljetusvauriot käsittelee postin kuljettaja.
Lehden toimitusta koskevat reklamaatiot tulee tehdä kuukauden kuluessa lehden ilmestymisestä.

PERUUTUSEHDOT KOULUTUS

ASIAKAS

Kurssipaikan ostavilla peruutusoikeus on 10 päivää ostotapahtumasta, edellyttäen että osto tapahtui yli 30 vuorokautta ennen kurssin alkua.

Myöhemmin tehdyssä peruutuksessa kurssimaksua ei palauteta eikä käyttämättömiä kurssikertoja hyvitetä, mutta kurssin voi siirtää toiselle henkilölle (ei kesken kurssin). Sairauden johdosta kokonaan hyödyntämättä jääneen kurssipaikan voi lääkärintodistuksen esittämällä siirtää toiselle, vastaavan hintaiselle, saman kauden (kevät/syksy) kurssille, mikäli tilaa on.

Peruutus pitää aina tehdä kirjallisesti Kameraseuran jäsenpalveluun. Peruutusta ei voi tehdä kurssin opettajalle.

Asiakkaalle räätälöidyt kurssit laskutetaan vahvistuksen jälkeen ja ne voi perua kuluitta, kun kurssiin on yli 30 päivää aikaa.

JÄRJESTÄJÄ

Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Kurssin peruuntumisesta ilmoitetaan viimeistään viisi päivää ennen kurssin alkua. Mikäli kurssi ei toteudu, palautetaan kurssimaksu.

Force majour -tilanteet tai esim. opettajan sairastuminen: Opettajan ollessa estynyt tilalle pyritään järjestämään toinen opettaja. Mikäli tämä ei onnistu esim. kurssin erityisluonteen takia, kurssi pyritään siirtämään toiseen ajankohtaan. Mikäli siirtyvä ajankohta ei sovi osallistujalle, voidaan kurssimaksu palauttaa kokonaan tai osittain.

Kameraseura ry ei vastaa peruutuksista mahdollisesti aiheutuvista muista osallistujan lisäkuluista.

Kameraseura ei vakuuta kursseille osallistujia, joten opiskelijoilla on haluttaessa oltava oma vakuutus.

TILAVARAUKSET JA KÄYTTÖMAKSUT

Jäsenille myynnissä olevat tilavaraus- ja muut käyttömaksut ovat voimassa 12 kuukautta maksupäivästä. Käyttämättä jääneitä maksuja ei hyvitetä.

JÄSENMAKSUT

Kameraseura ry:n jäsenmaksut laskutetaan kalenterivuosittain. Hallitus voi katsoa jäsenen eronneeksi yhdistyksestä, ellei hän ole maksanut jäsenmaksuaan kuukauden kuluessa sen erääntymisestä. Mahdolliset liikamaksut kohdistetaan tuleviin jäsenmaksuihin. Haluttaessa maksetaan liikasuoritus takaisin vähennettynä käsittelymaksulla ja pankin veloittamalla kululla.

ARVONTA

Arvonnan järjestäjä: Kameralehti, Kameraseura ry – Y-0116582-7 – Tallberginkatu 1 C 81, 00180 Helsinki

Kamera-lehdessä, Facebookissa ja Instagramissa järjestettävät arvonnat: Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
Arvonnan järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan puhelinnumeroon, sähköpostiosoitteeseen tai Facebook/Instagram-profiiliin. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia.

Voittajan nimi ja asuinpaikkakunta voidaan julkaista Kamera-lehdessä sekä järjestäjän verkkosivuilla, Facebookissa ja Instagramissa.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt, paitsi järjestäjän työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. Arvontaan saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja yhteystiedoilla.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua järjestäjän kulloinkin ilmoittamana aikana.

Osallistuminen

Sama henkilö voi osallistua kuhunkin arvontaan vain kerran. Osallistuminen on ilmaista eikä osallistumiseen liity minkäänlaista ostovelvoitetta.

TIETOSUOJA

Kamera-lehden nettikaupan asiakkaat ja Kamera-lehden tilaajat sekä arvontoihin osallistujat ovat Kameraseura ry:n/Kamera-lehden asiakasrekisterissä, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon. Kamera-lehdellä on lisäksi oikeus käyttää ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten (esimerkiksi omaan tai tarkasti valittujen yhteistyökumppaneiden suoramainontaan, etämyyntiin ja muuhun suoramarkkinointiin ja mielipide- ja markkinatutkimuksiin) henkilötietolain mukaisesti. Tilaaja voi kieltää tietojensa käytön markkinointitarkoituksiin ja mielipide- ja markkinatutkimuksiin ilmoittamalla asiasta Kamera-lehden tilaajapalveluun.

Pidätämme oikeuden muuttaa arvontasääntöjä sekä tilaus- ja peruutusehtoja. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

MAKSUPALVELUN TARJOAJAT

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7). Maksupalvelujen tiedonsiirto ja rahaliikenne on salattu (SSL-suojattu), eli ulkopuolinen ei voi nähdä maksun tietoja. Palvelun käyttö ei vaadi lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu nettikaupassamme välittömästi suoritetuksi ja sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistusviesti. Maksut tilitetään palveluntarjoajalta kauppiaalle muutaman päivän viiveellä, mikä kannattaa huomioida mahdollisissa peruutuksissa.

Palvelun kuvaus Paytrail:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830, www.paytrail.com

 

Tämä sivu on viimeksi päivitetty 15.5.2023.