Usein kysyttyä

1. Verkkopalvelun käyttöoikeus

Olen Kamera-lehden tilaaja. Miten pääsen lukemaan koko verkkopalvelun sisältöä?

Kamera-lehden tilaajana voit lukea kaikkia verkkopalvelun artikkeleita veloituksetta. Selaa artikkeleita tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneen nettiselaimella. Pdf-näköislehdet eivät sisälly lukuoikeuteen, vaan ovat erikseen myynnissä verkkokaupassa.

Rekisteröidy ensimmäisellä kerralla sivustolle tilaajanumerollasi. Tilaajanumerosi löydät lehden takakannesta, osoitetiedoista. Se on ensimmäinen numerosarja L-kirjaimen jälkeen, ennen sanaväliä. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi salasanan, jonka tarvitset kirjautumiseen.

Jatkossa pääset lukemaan maksullisia artikkeleita kirjautumalla sivuston oikeasta ylälaidasta Kirjaudu-painikkeesta.

Mikäli sinulla on 14.6.2024 asti voimassa oleva lehden tilaus, säilyy verkkopalvelu käytössäsi elokuun 2024 loppuun asti.

Haluaisin lukea verkkopalvelun maksullista sisältöä, mutta en ole Kamera-lehden tilaaja. Miten se onnistuu?

Osta verkkopalvelun käyttöoikeus verkkokaupasta. Käyttöoikeus astuu voimaan heti, ja on voimassa tilauksessa mainitun määräajan, kuitenkin korkeintaan elokuun 2024 loppuun asti.

2. Rekisteröityminen

Miten rekisteröidyn?

Jos olet Kamera-lehden tilaaja, rekisteröidy ensimmäisellä kerralla sivustolle tilaajanumerollasi. Tilaajanumerosi löydät lehden takakannesta, osoitetiedoista. Se on ensimmäinen numerosarja L-kirjaimen jälkeen, ennen sanaväliä. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi salasanan, jonka tarvitset kirjautumiseen.

Jos et ole Kamera-lehden tilaaja, jätä tilaajanumero täyttämättä, kun rekisteröidyt. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi salasanan, jonka tarvitset kirjautumiseen.

Olen rekisteröitynyt, mutta en ole saanut salasanaa sähköpostiini. Mitä teen?

Jos et ole saanut salasanaviestiä 15 minuutin sisällä rekisteröitymisestäsi, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Jos viestiä ei löydy, ota yhteyttä tilaajapalveluun.

3. Kirjautuminen

Miten kirjaudun sivustolle?

Kirjaudu-painike löytyy sivuston oikeasta ylälaidasta.

4. Verkkokauppa

En pysty tekemään Kamera-lehden verkkokaupassa tilausta. Mitä teen?

Kokeile seuraavia keinoja:

  1. Kirjaudu/rekisteröidy verkkopalveluun, mikäli teet ostoksia vieraana.
  2. Tyhjennä ostoskorin sisällöt.
  3. Tyhjennä selaimen välimuisti.
  4. Tyhjennä selaimen evästeet.
  5. Kokeile tilausta eri selaimella.

5. Palvelun sisältö

Miten löydän etsimäni artikkelin verkkopalvelusta?

Kirjoita jokaisen sivun ylälaidassa olevaan Hae-kenttään etsimäsi hakusana (esim. luontokuvaus). Voit myös etsiä artikkelin lehden numeron perusteella. Paina Tutustu-painiketta kansikuvan alta, niin näet listan lehden artikkeleista.