Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Kerro tapahtumasta palaute@kamera-lehti.fi

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Katso ihminen

7.10.2020 - 1.11.2020

Tapahtuma navigointi

Johanna Kareen näyttelykonsepti koostaa yhteen kahdeksan näyttelyä, jotka nostavat esiin marginaalisia ja unohdettuja ihmisiä ja ilmiöitä.

Koostenäyttely sisältää seuraavat näyttelyt:

MINÄ OLEN
Valokuvanäyttelyt tavoitteena on osoittaa, että ihminen on ehjä ja kokonainen vaikka jokin kehon osa olisi korvattu proteesilla. Vaikka jäsen on menetetty, persoona on tallella. Näyttely pyrkii poistamaan inhimillisen kohtaamisen esteitä.

ÄLÄ LYÖ
Valokuvanäyttely kertoo naisten kokemasta perhe ja lähisuhdeväkivallasta. Parikymmentä naista kuolee vuosittain parisuhdeväkivallan uhrina Suomessa ja turvattomin paikka on oma koti.

GHOST OF THE GAME – PELIN HENKI
Tunnetut suomalaiset ja kansainväliset jääkiekkoilijat kertovat näyttelyssä kuvallaan ja tarinallaan, miten elämä muuttui taklauksesta syntyneen aivovamman seurauksena. NHL-pelaajista mukana on kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja Daniel Carcillo.

KOSKETA MINUA
Näyttely paljastaa ihmisen perustarpeen tulla kohdatuksi. Kare esittelee näyttelyssä kokoelman mustavalkoisia henkilökuvia. Kuviin liittyvissä teksteissä henkilöt kertovat ajatuksiaan ja havaintojaan yhteenkuuluvuudesta, ulkopuolisuudesta, yksinäisyydestä – inhimillisistä tunteista, jotka yhdistävät meitä näennäisestä erilaisuudestamme huolimatta.

ARMON KALTERIT
Näyttely, jossa kymmenen vankia tuo esiin kasvonsa ja tarinansa. Näyttely on vetoomus ihmisarvon puolesta. Se pyrkii tukemaan vangitun ihmisen omanarvontuntoa, herättämään empatiaa katsojassa ja siten tukemaan vangin paluuta yhteiskunnan jäseneksi.

MINUUNKIN SATTUI
Näyttely koostuu henkilökuvista ja -tarinoista, jotka kertovat kiusaamisen seurauksista ja selviämisestä. Nämä muodostavat vaikuttavan vetoomuksen koulukiusaamista vastaan.

LOTTA
Näyttelyssä toisen maailmansodan lotat ja rintamasotilas kotisisaret esittäytyvät kuvin ja kertomuksin.

KATUVARPUSIA
Näyttelyn toistakymmentä valokuvaa antavat kasvot Helsingin asunnottomille kulkijoille.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
7.10.2020
Loppuu:
1.11.2020
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Espoon kulttuurikeskus
Kulttuuriaukio 2
Espoo, 02100 Suomi
Kotisivu:
www.espoo.fi/kulttuurikeskus