Kerro tapahtumasta palaute@kamera-lehti.fi
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kokaten ja kuvaten: nuorten ruokakuvia
13.10.2016 - 11.12.2016
Tapahtuma navigointi
Kuva: Mari Moilanen.
Kuinka syntyy hyvä ruokakuva? Tarvitaan pehmeää luonnonvaloa, raaka-aineita tai annos, hieman sommittelua ja vakaa käsi. Ja linssi, jonka takaa ruokaa kurkitaan, eli nykyään useimmiten kännykkä tai pad. Näistä lähtökohdista rakentui Kokaten ja kuvaten -kurssi.
Kurssille osallistui kaksitoista 15–20-vuotiasta nuorta. Osa paikoista oli varattu turvapaikanhakijoille. Kurssin ohjasivat ruokatoimittaja ja -valokuvaaja Mari Moilanen, kotitalousopettaja Hanna Salminen ja kuvataidepedagogi Maija Ihanainen.
Näyttelyn valokuvat: Hassan, Javad N., Aref, Mohammed, Juho, Zahra, Laura, Abbas, Mohammad, Javad A., Mari.