Eisa Maestro 2020 -kilpailu

Kirjoittanut 27.2.2020

Teema: Liike (Movement)

Osallistu valokuvauskilpailuun 5-8 valokuvan kokonaisuudella.

Kansallinen alkukilpailu

Kuvien on oltava perillä 1.5.2020  mennessä. Lähetä kuvasi osoitteeseen eisa@kamera-lehti.fi

Kamera-lehden raati valitsee kolme parasta kokonaisuutta. Alkukilpailun tulokset julkistetaan kesän 2020 Kamera-lehdessä.

Kaikkien maiden kansallisen osakilpailun voittaneet kokoelmat julkaistaan ja ne osallistuvat EISA:n Facebook-sivulla yleisöäänestykseen kesäkuun lopulla. EISA Public’s Choice -yleisöäänestyksen voittaja saa palkinnoksi 1 000 €. Rahapalkinnot ovat veronalaista tuloa voittajilleen.

Kansainvälinen loppukilpailu

Kunkin maan paras kuvakokoelma osallistuu loppukilpailuun, jonka voittaja valitaan EISA:n yleiskokouksessa kesäkuun 2020 lopussa. Raadin muodostavat 16 EISA:n valokuvajäsenlehden päätoimittajat.

1. palkinto: 1 500 € ja EISA Photo Maestro -pokaali.
2. palkinto: 1 000 € ja EISA Photo Maestro -pokaali.
3. palkinto: 750 € ja EISA Photo Maestro -pokaali.

Tulokset julkistetaan EISA-gaalassa 4.9.2020. Voittajat kutsutaan Berliiniin EISA Awards -gaalaan. Rahapalkinnot ovat veronalaista tuloa voittajilleen.

Kaikkien kolmen loppukilpailuvoittajan kokonaisuudet julkaistaan 16 EISA-valokuvalehdessä tai -verkkosivustolla syys-lokakuussa.

Kuvien muoto

  • Lähetä karsintaan jpeg-kuvia, joiden lyhyen sivun pituus on vähintään 2000 pikseliä. Tiedostot nimetään siten, että tiedostonimestä voi yksilöidä kuvaajan ja teoksen (esim. keijo_kuvaaja_luonto.jpg, jos kuvaajan nimi on Keijo Kuvaaja ja teoksen nimi Luonto).
  • Voit osallistua kilpailuun yhdellä kokonaisuudella.
  • Liitä kuvalähetykseen nimesi, katuosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
  • Kansalliseen alkukilpailuun voivat osallistua kaikki Suomen kansalaiset. Kansallisen valintaraadin nimeää paikallinen EISA-lehti. Kansainvälisen loppukilpailun raadin muodostavat 16 EISA-kuvauslehden päätoimittajat.
  • Kaikissa kansallisissa alkukilpailuissa sekä kansainvälisessä loppukilpailussa valitaan 1., 2. ja 3. sijojen kuvakokoelmat.
  • Osallistua voi vain omilla töillä. Osallistujalla on oltava täydet oikeudet kilpailuun lähetettämiinsä kuviin. Kilpailun järjestäjällä tai yksittäisillä EISA-jäsenlehdillä ei ole tekijänoikeudellista tai muuta vastuuta julkaistuista kuvista.

Tulosten julkaisu

Kilpailun järjestää EISA. Järjestäjällä ja yksittäisillä EISA-jäsenlehdillä on oikeus julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia ilman eri korvausta kilpailuun liittyvissä julkaisuissa ja julkistuksissa. Kilpailun tuloksista ei voi valittaa.

Kansallisen alkukilpailun tulokset julkaistaan Kamera-lehden kesän numerossa. Kansainvälisen loppukilpailun tulokset julkaistaan syys-lokakuun numerossa.