EISA-palkitut tuotteet

Eisa-logoEISA Awardseilla palkitaan vuoden parhaat valokuvaus-, video-, äänentoisto- ja mobiilielektroniikan tuotteet Euroopassa.

Jokaisella European Imaging and Sound Association -järjestön jäsenlehdellä on yksi ääni, jota käyttää lehden päätoimittaja. Kamera-lehti on jäsenenä EISA Award Photo Expert -panelissa. Palkinnoista päätti tänä vuonna yli 45 erikoislehteä 23 maasta.

Palkitut tuotteet ovat oikeutettuja kantamaan vuoden ajan Eisa Award -logoa, josta on muodostunut valokuvaus-, video-, audio- ja mobiilielektroniikka-alojen arvostetuin palkinto sekä kuluttajien että asiantuntijoiden piirissä. EISA-lehtien puolueettomat testit varmistavat, että valituksi tullut tuote on varmasti turvallinen ostos.

Valokuva-alan EISA-palkitut

EISA CAMERA 2017–2018

Sony α9

EISA-kamera

Sony α9 on uraauurtava peilitön kamera, joka monin osin ylittää perinteisten peilillisten järjestelmäkameroiden vahvat puolet. 24,2 megapikselin täyskennoinen kamera yltää jopa 20 k/s -sarjakuvausnopeuteen täydellä resoluutiolla ja jopa 1/32 000 s. valotusajalla ilman peilin aiheuttamia värähtelyitä – samalla kun sähköinen etsinkuva ei pimene. Uusi automaattitarkennus sisältää peräti 693 tarkennuspistettä, jotka kattavat 93 prosenttia kuva-alasta. Tarkennusjärjestelmän ansiosta tarkkojen kuvien ottaminen myös vauhdikkaista kohteista onnistuu helpommin kuin koskaan aikaisemmin. 5-suuntainen kuvanvakaaja mahdollistaa jopa 5EV:tä pidempien valotusaikojen käyttämisen. Koko kennon pikseleiden hyödyntäminen 4K-videokuvauksessa takaa erittäin laadukkaan liikkuvan kuvan.

 

EISA CONSUMER DSLR CAMERA 2017–2018

Canon EOS 77D

Harrastajakuvaajan EISA-kamera

Canon EOS 77D:ssä on hyödynnetty monia puoliammattilaisen EOS 80D:n ominaisuuksia. 24,2 megapikselin CMOS-kenno tarjoaa paremman dynamiikan kuin edeltäjänsä. Suuri edistysaskel on Dual Pixel CMOS AF, joka mahdollistaa erittäin nopean ja sulavan automaattitarkennuksen sekä videokuvauksessa että live view -etsinkuvassa. Tarkennus on myös hyvin hiljainen STM ja Nano USM -tarkenteisten objektiivien kanssa. Tarkennus sinällään on huomattavasti aiempaa parempi 45 ristikkäistyyppisen tarkennuspisteen ansiosta. Uusi DIGIC 7 -prosessori tarjoaa riittävästi vääntöä aina jatkuvan kuvauksen 6 k/s -nopeuteen saakka sekä 1080/60p-videointiin asti. Yläkannen lcd-näyttö ja pikasäätökiekko takaavat nopeat säädöt. Sokerina pohjalla ovat kääntyvä takanäyttö ja yhdessä Bluetoothin kanssa helposti kytkeytyvä wifi-yhteys.

EISA PROSUMER DSLR CAMERA 2017–2018

Nikon D7500

Edistyneen harrastajan EISA-kamera

Nikon D7500 on edistynyt DSLR-kamera, joka sisältää useita arvostetun D500:n innovatiivisia ominaisuuksia kevyessä mutta lujarakenteisessa ja hinnaltaan edullisessa paketissa. D7500:ssä on sama 20,9 megapikselin kenno, prosessori ja laaja ISO-säätöalue kuin D500:kin. Siksi se on monipuolinen työkalu osaavan ja innokkaan harrastajan käsissä. Sarjakuvausnopeus on peräti 8 k/s, ja Nikonin hyväksi havaitun 51 pisteen AF-tarkennuksen ansiosta kamera sopii hyvin myös vauhdikkaiden tilanteiden kuvaamisen. Nikonin SnapBridge-yhteystoiminnon avulla kuvien siirto mobiililaitteille on nopeaa ja vaivatonta.

EISA PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2017–2018

Canon EOS 5D Mark IV

EISA-ammattikamera

Canon EOS 5D Mark IV on monien ammattikuvaajien käyttämä työkalu kaikkialla maailmassa. Edeltävään malliin verrattuna Canon on onnistunut parantamaan valokuvien laatua niin resoluution kuin laajemman dynamiikankin osalta. Automaattitarkennus on entistä herkempi. Myös videokuvauksen ominaisuuksia on parannettu 4K-tallennuksen ja nopean automaattitarkennuksen myötä. Canon EOS 5D Mark IV:stä löytyy myös edistyksellinen Dual Pixel Raw -ominaisuus, jolla kuvan terävyyttä ja taustan pehmeyttä voi hienosäätää kuvanoton jälkeen. Mitä todennäköisimmin Canon EOS 5D Mark IV on luokkansa johtava kamera vielä monena tulevanakin vuotena.

EISA CONSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2017–2018

Fujifilm X-T20

Harrastajakuvaajan peilitön EISA-järjestelmäkamera

Fujifilm X-T20 on valokuvauksen harrastajalle suunniteltu kamera, joka tuottaa teräviä ja puhdasvärisiä valokuvia ja videota 4K-laadulla – erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kameran ytimen muodostavat 24,3 megapikselin X-Trans CMOS III -kuvakenno ja X-Processor Pro -prosessori, jotka yhdessä tuottavat poikkeuksellisen upeaa kuvalaatua. Huolimatta kameran maltillisesta hinnasta rungosta löytyy samaa kuvakenno- ja prosessoritekniikkaa kuin hyviksi havaituista kalliimmista X-T2 ja X-Pro2 -kameroista. Selkeitä plussia ominaisuuksien listalla ovat myös kosketusnäyttö ja muokattava AF-C jatkuva tarkennus. Terävä ja erottelukykyinen 4K-videokuvaus viimeistelee tästä kamerasta todellisen joka paikan höylän.

EISA PROSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2017–2018

Sony α6500

Edistyneen harrastajan peilitön EISA-järjestelmäkamera

Sony α6500 on näppärän kokoinen peilitön kamera, joka tarjoaa runsaasti ammattimaisia ominaisuuksia. Kuvaatpa sitten 4K-videota tai valokuvia, kuvanlaatu on erinomainen kameran 24,2 megapikselin Exmor CMOS APS-C -kokoisen kuvakennon, nopean toiminnan ja laajan objektiivivalikoiman ansiosta. 5-suuntainen kuvanvakaaja toimii niin Sonyn E-sarjan objektiivien kuin A-sarjan objektiivienkin kanssa adapterin avulla. 425 vaihetunnisteista tarkennuspistettä kattaa käytännössä koko kuva-alan. Kääntyvältä 3″:n kosketusnäytöltä on helppo valita sopiva tarkennuskohta sormella näpäyttämällä. Suurin kuvausnopeus on 11 k/s jatkuvalla tarkennuksella ja valonmittauksella, ja puskurimuistiin mahtuu peräti 269 kuvaa.

EISA COMPACT CAMERA 2017–2018

Sony RX100 V

EISA-kompaktikamera

Sony RX100 V on huippulaatuinen mestariteos kameraksi erittäin kompaktissa koossa. Kuten edeltäjänsä, pitää se sisällään 1.0-tyyppisen kuvakennon ja laadultaan erinomaisen rungon sisään vajotettavan sähköisen OLED-etsimen. 20,1 megapikselin Exmor RS CMOS -kuvakenno on uusi. Yhdessä nopean Bionz X -prosessorin ja LSI-piirisarjan kanssa on Sony onnistunut pudottamaan automaattitarkennuksen viiveen vain 0,05 sekuntiin. Jatkuvan kuvauksen nopeus on huikeat 24 k/s samalla kuin AF/AE-seuranta varmistaa, että jokainen yksittäiskuva on terävä ja oikein valottunut. 4K-videokuvauksen lisäksi ominaisuuksista löytyy myös 1000 k/s Super Slow Motion -toiminto ja hiljainen kuvaustila sekä mukautettava monitoiminen säätökiekko yksilöllisiin toiminta-asetuksiin.

EISA SUPERZOOM CAMERA 2017–2018

Sony RX10 III

EISA-superzoom-kamera

Ainoastaan 1095 grammaa painava Sony RX10 III tarjoaa täydellisen kameraratkaisun urheilua, luontoa ja villieläimiä taltioivalle valokuvaajalle. Kuvalaadultaan mykistävän ZEISS Vario-Sonnar T* 24–600 mm -objektiivin zoomausalue on 25-kertainen, valovoima f/2,4–4. Exmor RS 1.0 -tyyppinen kuvakenno, huippunopea automaattitarkennus ja optinen Steady Shot -kuvanvakaus takaavat terävät ja tärähtämättömät kuvat. Makrokuvausasennossa lähin kuvausetäisyys on vain 3 cm etulinssistä mitattuna, ja äänetön suljin ei säikäytä arkojakaan luontokohteita. RX10 III:llä voi myös tallentaa videota 4K-laadulla ja kuvata 1000 k/s dramaattisia 40-kertaisia hidastuksia.

EISA PHOTO & VIDEO CAMERA 2017–2018

Panasonic Lumix DC-GH5

EISA-valokuva- ja -videokamera

Panasonic DC-GH5 kattaa koko valmistajansa tietotaidon valo- ja videokuvauksen alalla. Runko on tasapainoinen kokonaisuus, se on sääsuojattu ja sähköinen etsin on erittäin laadukas. 20,3 megapikselin Four Thirds -kuvakenno tuottaa laadukasta jälkeä aina ISO 3200:een saakka, ja automaattitarkennus sekä rungon kuvanvakaaja toimivat erinomaisesti. Videotallentimena kamerassa yhdistyvät loistavasti kuvalaatu, ominaisuudet ja hinta. 10-bittisellä 4K/60p 4:2:2 -laadulla voi tallentaa liikkuvaa kuvaa ilman aikarajoitusta suoraan muistikortille. Huippuominaisuuksiin kuuluvat mm. hidastukset, automaattinen tarkennuksen liukuma sekä Vlog- ja XLR-mikrofonien liitäntämoduli äänitallennukseen. GH5 tarjoaa rajattomat mahdollisuudet luovaan videokuvaukseen.

EISA INSTANT CAMERA 2017–2018

Fujifilm Instax SQUARE SQ10

EISA-pikakuvakamera

Instax SQUARE SQ10 on ensimmäinen hybridi pikakamera, jolla voi kuvata ja välittömästi tulostaa 62 x 62 mm:n valokuvia. Kuvia voi säätää kirkkauden suhteen, niitä voi vinjetoida reunoilta tai tehosteeksi voi valita jonkun kymmenestä luovasta suotimesta ennen tulostusta. Kirkkaan lcd-näytön avulla on helppo kuvata ja käsitellä kuvia. Kuvat tallentuvat joko sisäiseen muistiin tai microSD-kortille, jolta niitä on helppo jakaa myös kavereille ja perheenjäsenille.

EISA DSLR LENS 2017–2018

Sigma 135mm F1.8 DG HSM | Art

EISA-objektiivi

Sigma 135mm F1.8 DG HSM | Art on erittäin suorituskykyinen objektiivi. Terävyys on erinomainen jo täydellä f/1,8-aukolla, parempi kuin monilla vastaavilla objektiiveilla. Objektiivilla voi terävyyden puolesta kuvata huoletta millä himmenninaukolla tahansa, täydelläkin. Sigma on onnistunut myös automaattitarkennuksessa, se on nopea ja täsmällinen. Suurimmalla aukolla toistuu myös taustan bokeh kauniin pehmeänä.

EISA DSLR ZOOM LENS 2017–2018

Tamron SP 150–600mm F5-6.3 Di VC USD G2

EISA-zoom-objektiivi

Tamronin uuden sukupolven (G2) SP 150–600 mm F5–6.3 Di VC USD -ultratelezoom-objektiivi on entistäkin parempi. Automaattitarkennuksen nopeutta ja täsmällisyyttä on parannettu, samoin optista VC-kuvanvakaajaa (Vibration Compensation). Flex Zoom Lock -toiminnolla voi lukita valitun polttovälin. Fluoripinnoite etulinssissä hylkii tehokkaasti pölyä, likaa ja kosteutta. Lisävarusteena saatava TAP-in Console mahdollistaa firmware-päivitykset objektiiville, ja sillä voi myös tehdä hienosäädön tarkennukselle ja kuvanvakaajalle.

EISA PROFESSIONAL DSLR LENS 2017–2018

Canon EF 16–35mm F2.8L III USM

EISA-ammattilaisobjektiivi

Moni ammattikuvaaja on odottanut Canonilta tätä EF 16–35mm F2.8L III USM -objektiivia pitkään. Sen voi sanoa jopa ylittävän odotukset. Rakenne on parempi kuin edeltäjässä, ja kuvan terävyys on uskomattoman hyvä jopa täydellä f/2,8-aukolla. 16 mm:n polttovälillä se on parempi kuin monet vastaavat kiinteäpolttoväliset objektiivit. Vääristymät ovat vähäisiä, ja linssien pinnoite estää tehokkaasti heijastumat ja haamukuvat. Canon EF 16–35mm F2.8L III USM on rakennettu päivittäiseen ammattikäyttöön, ja sen suorituskyky täyttää vaativimpienkin kuvaajien odotukset.

EISA COMPACT SYSTEM LENS 2017–2018

Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS

Peilittömän kameran EISA-objektiivi

Sonyn objektiivi tarjoaa G Master -objektiiveista tutun erinomaisen terävyyden yhdistettynä STF-optiseen (Smooth Trans Focus) rakenteeseen. Yhdistelmän ansiosta bokeh on henkeäsalpaavan kaunis. Objektiivi on suunniteltu tuottamaan hyvin pehmeän bokehin kuitenkaan vinjetoimatta kuvan kulmia. DDSSM-automaattitarkennus on nopea, täsmällinen ja hiljainen, ja se toimii aina 0,25x-suurennussuhteilla lähikuvauksessa. Optinen SteadyShot-kuvanvakain estää tehokkaasti tärinän aiheuttaman epäterävyyden pitkillä valotusajoilla. Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS täyttää G Master premium -luokan laatuvaatimukset joka suhteessa.

EISA PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM LENS 2017–2018

Sony FE 70–200mm F2.8 GM OSS

Peilittömän kameran EISA-ammattiobjektiivi

Sony FE 70–200mm F2.8 GM OSS on vakuuttava objektiivi urheilu- ja tilannekuvauksen polttovälialueella. Terävyys on korkeaa luokkaa ja valonjako tasainen kuvan kulmiin saakka. Huipputerävyys säilyy koko polttovälialueen, jopa telejatkeidenkin kanssa. Tarkennusjärjestelmä on kelluva, ensimmäistä kertaa zoom-objektiivissa. Lähin tarkennusetäisyys on 0,96 metriä. 11 kaarevaksi muotoiltua himmenninlehteä tuottavat kauniin bokehin. Tarkennus toimii todella nopeasti, etenkin yhdessä Sony α9:n kanssa. FE 70–200mm F2.8 GM OSS on suunniteltu kovaan käyttöön kaikissa sääolosuhteissa.

EISA COMPACT SYSTEM ZOOM LENS 2017–2018

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12–100mm F4.0 IS Pro

Peilittömän kameran EISA-zoom-objektiivi

M.ZUIKO DIGITAL ED 12–100mm F4.0 IS Pro on hyvin näppärä objektiivi matkustavalle kuvaajalle, mutta se toimii hyvin myös yleisobjektiivina. Polttoväli kattaa 8,3x zoomausalueen, valovoima on kiinteä f/4 koko alueella, ja siinä on optinen kuvanvakaaja. Objektiivi on pöly- ja sääsuojattu ja se on rakennettu kestämään kovakouraistakin käsittelyä. M.ZUIKO DIGITAL ED 12–100mm F4.0 IS Pro piirtää yhtä terävästi kuin moni kiinteäpolttovälinen laajakulmasta teleen, ja sen pehmeästi ja hiljaisesti toimiva automaattitarkennus sopii yhtä hyvin videokuvaukseen kuin valokuvaukseenkin. Yhdessä Olympuksen uusimpien pro-luokan runkojen kanssa kuvanvakaajan toiminta yltää jopa 6,5 aukon vakaustehoon. Painoa on vain 562 grammaa, joten sen voi ottaa mukaan kaikkialle.

EISA PHOTO INNOVATION 2017–2018

Tamron 18–400mm F3.5–6.3 Di II VC HLD

Valokuva-alan EISA-innovaatio

Tamron 18–400mm F3.5-6.3 Di II VC HLD heittää haasteen niille ennakkoluuloille, joita superzoomeihin usein kohdistetaan. Objektiivi tarjoaa vaihdettavissa objektiiveissa tällä hetkellä maailman laajimman polttovälialueen, 22.2x. Siinä on myös kolmen aukon tehoinen optinen kuvanvakaaja pitkille valotusajoille. Se on sääsuojattu, joten kuvausta ei tarvitse keskeyttää sateenkaan yllättäessä. Objektiivi on suunniteltu erityisesti matkustavalle kuvaajalle, safareille ja urheilutapahtumiin. Mutta yhtälailla Tamron 18–400mm F3.5–6.3 Di II VC HLD tarjoaa varteenotettavan vaihtoehdon hänelle, joka haluaa, että yksi objektiivi kattaa kaikki kuvaustarpeet.

 

EISA PHOTO DISPLAY 2017–2018

EIZO ColorEdge CG2730

EISA-kuvankäsittelynäyttö

EIZO ColorEdge CG2730 täyttää ammattikuvaajan vaatimukset. 27-tuumaiselle ruudulle mahtuu A3-kokoinen kuva, ja silti jää vielä tilaa kuvankäsittelyohjelman työkalupaleteille. Kuvan laatu on uskomattoman hyvä, kontrastisuhde 1500:1 takaa syvät tummat sävyt ja laajan värisävyskaalan, joka kattaa 99 % Adobe RGB -väriavaruudesta. Yhdysrakenteinen innovatiivinen kalibrointijärjestelmä on tarvittaessa käytettävissä. Luodut profiilit voi tallentaa, erillistä kalibrointilaitetta ei tarvitse hankkia. Näytön mukana tulee lisäksi hajavalovarjostin.

EISA CAMERA SMARTPHONE 2017–2018

Huawei P10

EISA-älypuhelinkamera

Huawein uusin lippulaiva on kokenut parannuksia lähes kaikissa ominaisuuksissa. Siinä on timanttikuvioleikattu rungon viimeistely ja uudet upeat värisävyt. Toimintoihin vaikuttava uudistus on Kirin Octa-core -piirisarja. Myös puhelimen Leica-kamera on uudistunut: kaksoiskamerajärjestelmän mustavalkokamera on nyt 20 megapikselinen ja värikamera 12-megainen. Uutta on Portrait mode -toiminto, jolla voi ottaa helposti upeita muotokuvia. F/1,9-valovoimaisella 8 megapikselin etukameralla voi ottaa vaikkapa laadukkaita selfieitä. Se sopii myös muotokuviin, ja Portrait mode osaa itsestään laajentaa kuvakulmaa, kun se havaitsee kuva-alalla useampia henkilöitä. Vieläkin ammattimaisempaa kuvauskokemusta etsiville EISA suosittelee sisarmallia Huawei P10 Plus.

Kaikki EISA-palkitut tuotteet

HiFi Expert Group

EISA WIRELESS LOUDSPEAKER 2017­–2018
KEF LS50 Wireless

EISA BEST VALUE LOUDSPEAKER 2017–2018
DALI SPEKTOR 6

EISA BOOKSHELF LOUDSPEAKER 2017–2018
Dynaudio Contour 20

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKER 2017–2018
Q Acoustics Concept 500

EISA HEADPHONES 2017–2018
Denon AH-D7200

EISA DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2017–2018
Pro-Ject Pre Box S2 Digital

EISA BEST VALUE TURNTABLE 2017–2018
Pro-Ject Essential III Flexi-Range

EISA HIGH-END TURNTABLE 2017–2018
ELAC Miracord 90

EISA INTEGRATED AMPLIFIER 2017–2018
Hegel Röst

EISA BEST VALUE AMPLIFIER 2017–2018
NAD C 338

EISA HIGH-END STEREO SYSTEM 2017–2018
Marantz SA-10 & PM-10

EISA HI-FI INNOVATION 2017–2018
Devialet Gold Phantom

EISA MULTIROOM NETWORK PLAYER 2017–2018
Yamaha WXC-50

Yhdessä Mobile Devices Expert Groupin kanssa

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2017–2018
RHA Dacamp L1

Home Theatre Audio Expert Group

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2017–2018
Focal Sib Evo

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2017–2018
Yamaha RX-V483

EISA SOUNDBAR 2017–2018
LG SJ9

EISA TV AUDIO UPGRADE 2017–2018
Sonos PLAYBASE

EISA HOME THEATRE HIGH-END 2017–2018
DALI PHANTOM S Series

EISA HOME THEATRE SOLUTION 2017–2018
Denon HEOS AVR

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2017–2018
SVS PB16-Ultra

Yhdessä HT Video & Display Expert Groupin kanssa   

EISA UNIVERSAL ULTRA HD BLU-RAY PLAYER 2017–2018
OPPO UDP-203

EISA BEST BUY ULTRA HD BLU-RAY PLAYER 2017–2018
Panasonic DMP-UB300/UB400 -sarjat

Home Theatre Video & Display Expert Group

EISA HOME THEATRE TV 2017–2018
Sony KD-65ZD9

EISA LCD TV 2017–2018
LG 55SJ850V / LG 55SJ8509

EISA SMART TV 2017–2018
Samsung QE55Q7F

EISA OLED TV 2017–2018
LG OLED65E7 / LG OLED65E7V

EISA BEST BUY TV 2017–2018
TCL U55C7006

EISA BEST BUY OLED TV 2017–2018
Philips 55POS9002

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2017–2018
Epson EH-TW9300W

Yhdessä HT Audio Expert Groupin kanssa    

EISA UNIVERSAL ULTRA HD BLU-RAY PLAYER 2017–2018
OPPO UDP-203

EISA BEST BUY ULTRA HD BLU-RAY PLAYER 2017­–2018
Panasonic DMP-UB300/UB400 -sarjat

Photography Expert Group

EISA CONSUMER DSLR CAMERA 2017–2018
Canon EOS 77D

EISA PROSUMER DSLR CAMERA 2017–2018
Nikon D7500

EISA PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2017–2018
Canon EOS 5D Mark IV

EISA CONSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2017–2018
Fujifilm X-T20

EISA PROSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2017–2018
Sony α6500

EISA CAMERA 2017–2018
Sony α9

EISA COMPACT CAMERA 2017–2018
Sony RX100 V

EISA SUPERZOOM CAMERA 2017–2018
Sony RX10 III

EISA PHOTO & VIDEO CAMERA 2017–2018
Panasonic Lumix DC-GH5

EISA INSTANT CAMERA 2017–2018
Fujifilm Instax SQUARE SQ10

EISA DSLR LENS 2017–2018
SIGMA 135mm F1.8 DG HSM | Art

EISA DSLR ZOOM LENS 2017–2018
Tamron SP 150-600mm F5-6.3 Di VC USD G2

EISA PROFESSIONAL DSLR LENS 2017–2018
Canon EF 16-35mm F2.8L III USM

EISA COMPACT SYSTEM CAMERA LENS 2017–2018
Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS

EISA PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM CAMERA LENS 2017–2018
Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS

EISA COMPACT SYSTEM CAMERA ZOOM LENS 2017–2018
Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm F4.0 IS PRO

EISA PHOTO INNOVATION 2017–2018
Tamron 18-400mm F3.5-6.3 Di II VC HLD

EISA PHOTO DISPLAY 2017–2018
EIZO ColorEdge CG2730

Yhdessä Mobile Devices Expert Groupin kanssa    

EISA SMARTPHONE CAMERA 2017–2018
Huawei P10

Mobile Devices Expert Group

EISA BEST SMARTPHONE 2017–2018
Samsung Galaxy S8/S8+

EISA CONSUMER SMARTPHONE 2017–2018
Honor 8 Pro

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2017–2018
NOA Element H10le

EISA MOBILE HEADPHONES 2017–2018
JBL Everest Elite 750NC

EISA MOBILE SPEAKER 2017–2018
JBL Boombox

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2017–2018
Sennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless

EISA WEARABLE DEVICE 2017–2018
Huawei Watch 2

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2017–2018
FiiO X5 3rd gen

Yhdessä Photo Expert Groupin kanssa

EISA SMARTPHONE CAMERA 2017–2018
Huawei P10

Yhdessä HiFi Expert Groupin kanssa

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2017–2018
RHA Dacamp L1

In-Car Electronics Expert Group

EISA IN-CAR HEAD-UNIT 2017–2018
KENWOOD DMX7017DABS

EISA IN-CAR HD PLAYER 2017–2018
Clarion NX807E

EISA IN-CAR SMART UPGRADE 2017–2018
Mosconi GLADEN RC-CAN

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2017–2018
GLADEN PRO 10

EISA IN-CAR ACTIVE SUBWOOFER 2017–2018
Pioneer TS-WX70DA

EISA IN-CAR PROCESSOR 2017–2018
Helix DSP.2

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2017–2018
Mosconi GLADEN PRO 5|30

EISA IN-CAR INTEGRATION 2017–2018
Hertz H8 DSP

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2017–2018
Vibe Audio CVEN62C-V4