EISA-palkitut tuotteet 2018

EISA Awardseilla palkitaan vuoden parhaat valokuvaus-, video-, äänentoisto- ja mobiilielektroniikan tuotteet.

Jokaisella Expert Imaging and Sound Association -järjestön jäsenlehdellä on yksi ääni, jota käyttää lehden päätoimittaja. Kamera-lehti on jäsenenä EISA Award Photo Expert -panelissa. Palkinnoista päätti tänä vuonna 55 erikoislehteä ja verkkosivustoa 25 maasta.

Palkitut tuotteet ovat oikeutettuja kantamaan vuoden ajan Eisa Award -logoa, josta on muodostunut valokuvaus-, video-, audio- ja mobiilielektroniikka-alojen arvostetuin palkinto sekä kuluttajien että asiantuntijoiden piirissä. EISA-lehtien puolueettomat testit varmistavat, että valituksi tullut tuote on varmasti turvallinen ostos.

Valokuva-alan EISA-palkitut

EISA CAMERA OF THE YEAR 2018–2019

Sony α7 III

EISA vuoden kamera 2018–2019

α7 III:n myötä Sony on asettanut laatutason peilittömälle kameralle, joka suoriutuu monista valokuvauksen tehtävistä. Uusi 24,2 megapikselin taustavalaistu Exmor R CMOS -kenno tuottaa erinomaista kuvanlaatua vaihtelevissa valaistusolosuhteissa. Automaattitarkennusjärjestelmä kattaa melkein koko kuva-alan, minkä ansiosta on helppoa tarkentaa ja seurata liikkuvia kohteita, jotka eivät ole keskellä kuvaa. Kymmenen ruudun sarjakuvausnopeuden ja 4K-videon ansiosta α7 III on valmis tallentamaan nopeita tilanteita.

 

EISA DSLR CAMERA 2018–2019

Canon EOS 6D Mark II

EISA DSLR-kamera 2018–2019

Canon EOS 6D Mark II on kompaktikokoinen, mutta tehokas DSLR-kamera edistyneelle valokuvaajalle. 26,2 megapikselin täyden kuvakoon CMOS-kenno yhdessä DIGIC 7 -kuvaprosessorin kanssa tuottavat erinomaisen kuvanlaadun, jopa vähäisessä valaistuksessa. Kamerassa yhdistyvät nopea ja luotettava 45 kuvapisteen tarkennusjärjestelmä ja Canonin vaikuttava Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus, joita pystyy käyttämään Live View- ja videokuvaukseen. Moneen suuntaan kääntyvä kosketusnäyttö – ensimmäinen Canonin täyden koon kameroissa – tekee kohteen rajaamisen ja menuvalikon käyttämisen vaivattomaksi.

EISA PROFESSIONAL DSLR CAMERA 20182019                     

Nikon D850

EISA ammattilaisen DSLR-kamera 2018–2019

Nikon D850 on erinomainen ja tehokas täyden kuvakoon DSLR-kamera, joka selviytyy kaikista eteentulevista kuvausaiheista. Sen 45,7 megapikselin BSI CMOS -kennon ansiosta valokuvaaja voi tallentaa sekä suuren resoluution valokuvia että 4K UHD -videota koko etsinkuvan leveydeltä. D850 pystyy valottamaan seitsemän ruutua sekunnissa täydellä resoluutiolla (yhdeksän ruutua lisävaruste-akkukahvan kanssa). Kamerassa on sama 153 pisteen tarkennusjärjestelmä kuin Nikon D5:ssä, minkä ansiosta liikkuvia kohteita voi seurata luotettavasti. Isokokoinen ja kirkas optinen etsin tekee aiheiden rajaamisen helpoksi.

EISA BEST BUY CAMERA 2018–2019

Canon EOS M50

EISA paras kameraostos 2018–2019

Tämä pienikokoinen ja edullinen peilitön kamera kykenee samaan kuvanlaatuun kuin isommat sisaruksensa. 24,1 megapikselin APS-C-kennon ja DIGIC 8 -kuvaprosessorin ansiosta se pystyy tallentamaan sekä korkealaatuisia valokuvia että 4K-videota. Vari-Angle-kosketusnäyttö ja sen hipaisutarkennus tekevät aiheen rajaamisen mistä tahansa kuvakulmasta helpoksi – korkealta, matalalta, myös selfie- ja videokuvauksessa. Parannettu Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus toimii nopeasti, täsmällisesti ja tarkasti aina 88 % alueella kuva-alasta sekä valokuvatessa että Full HD -videokuvauksessa. Kuvien siirto mobiililaitteeseen ja niiden jakaminen sosiaalisessa mediassa sujuvat vaivatta kameran wifi- ja Bluetooth-yhteyksien avulla.

EISA MIRRORLESS CAMERA 2018–2019                     

Fujifilm X-H1

EISA peilitön kamera 2018–2019

Fujifilm X-H1 on Fujifilmin X-järjestelmän uusi ammattitason lippulaiva. Uutuutena siinä on hyvin suorituskykyinen, runkoon sijoitettu kuvanvakaaja. Ergonomiaa on parannettu suuresti edellismalleihin verrattuna. Kamerassa on isommat painonapit, kookkaampi käsikahva ja lcd-näyttö rungon päällä. Näiden lisäksi kamerassa on nopea hybriditarkennus, äänetön kuvaus, sarjakuvaus aina 14 valotukseen asti ja markkinoiden parhaimpiin kuuluva uusi ison resoluution sähköinen etsin. Videokuvausta tehostavat Cinema-4K-resoluutio, F-Log gamma ja uusi Eterna-filmisimulaatio. X-H1:ssä on erinomainen 24,3 megapikselin X-Trans CMOS III -kenno, joka tuottaa suurta resoluutiota vähäisellä kohinalla.

EISA PROFESSIONAL MIRRORLESS CAMERA 2018–2019

Sony α7R III

EISA peilitön ammattikamera 2018–2019

Kolmannen sukupolven ison resoluution peilitön Sony α7R III on varustettu 42,4 megapikselin taustavalaistulla Exmor R CMOS -kennolla. Se tuottaa kuvia, joissa on valtaisa määrä yksityiskohtia. Samalla kamera tarjoaa suuria sarjakuvausnopeuksia, aina 10 valotukseen sekunnissa aihetta seuraavalla tarkennuksella, minkä ansiosta liikkuvat kohteet pysyvät terävinä. 5-akselinen runkoon sijoitettu kuvanvakausjärjestelmä on hienosäädetty tukemaan ison resoluution kuvauskapasiteettia, jolloin voit käyttää kameraa käsivaralta monenlaisissa olosuhteissa.

EISA SUPERZOOM CAMERA 2018–2019

Sony Cyber-shot RX10 IV

EISA-superzoomkamera 2018–2019

Sonyn neljännen sukupolven superzoomkamera, RX10 IV, yhdistää monipuolisen 24–600 mm:n kinovastaavuuden f/2.4–4 ZEISS Vario-Sonnar T* -objektiivin ja 1″ 20,1 megapikselin Exmor RS CMOS pinorakenteisen kookkaan kennon. Tällä yhdistelmällä kameran käyttäjä voi kuvata teräviä kuvia koko zoomausalueella laajakulmasta supertelepolttoväliin ilman tarvetta vaihtaa objektiivia. Fast Hybrid -tarkennusjärjestelmässä on sama High-density Tracking -teknologia kuin Sonyn α-sarjan kameroissa, minkä ansiosta on helpompi seurata nopeasti liikkuvia kuvauskohteita, kuten lentäviä lintuja.

EISA DSLR ZOOM LENS 2018–2019                     

SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art

EISA-zoomobjektiivi 2018–2019

Tämä Sigma-objektiivi on todella vaikuttava suoriutuja. Se on ominaisuuksiltaan harvinainen, valovoimainen superlaajakulmazoomi, jossa on erittäin paljon terävyyttä, käytännöllisesti olematon geometrinen vääristymä eikä juuri merkkiäkään kromaattisesta aberraatiosta. Äärimmäisen hyvän mekaanisen laadun ja erinomaisen pöly- ja roisketiiviyden ansiosta voit käyttää objektiivia huonoissa sääoloissa. Objektiivin saa täyden kuvakoon DSLR-kameroihin hyvin järkevään hintaan, ja se erottuu kilpailijoistaan maisema- ja arkkitehtuurikuvauksessa.

EISA DSLR TELEZOOM LENS 2018–2019

Tamron 70-210mm F/4 Di VC USD

EISA-telezoomobjektiivi 2018–2019

Tamronin uudessa telezoomissa korkealaatuinen optiikka yhdistyy f/4-valovoimaan koko polttovälialueella. Lisäksi siinä on nopea ja hiljainen automaattitarkennus ja optinen kuvanvakaaja – kaiken saa murto-osalla vastaavilla ominaisuuksilla varustettujen objektiivien hinnasta. Objektiivi tuottaa vaikuttavan teräviä kuvia minimivääristymillä sekä hienon taustan pehmeyden. Suhteellisen kevyt ja kosteudenkestävä rakenne vetoaa myös valokuvaajiin, jotka kuvaavat säännöllisesti ulkona. Objektiivi on hieno valinta edistyneille valokuvaajille, houkutteleva yhdistelmä kuvanlaatua, mekaanista lujuutta ja kuljetettavuutta.

EISA PROFESSIONAL LENS 2018–2019

Nikon AF-S NIKKOR 180–400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

EISA-ammattilaisobjektiivi 2018–2019

Nikonin ensimmäinen sisäänrakennetulla polttovälimuuntimella varustettu objektiivi on haaveiden täyttymys monelle urheilua ja toimintaa ammattimaisesti kuvaavalle. Helposti käytettävän muuntimen ansiosta objektiivin polttoväli yltää 560 milliin f/5,6-valovoimalla. Se tuottaa teräviä kuvia koko polttovälialueella, jopa silloin kun kuvaa täydellä aukolla. Sen tehokkaan kuvanvakaajan ansiosta voit valottaa neljä aukkoarvoa pidemmillä suljinajoilla kuin muuten olisi mahdollista. Objektiivi on täysin säänkestävä, ja sen etulinssi on käsitelty fluoriinipäällysteellä, joka suojaa vedeltä, pölyltä ja lialta.

EISA DSLR PRIME LENS 2018–2019

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

EISA kiinteäpolttovälinen objektiivi 2018–2019

Tässä omaleimaisessa objektiivissa yhdistyvät sisäänrakennettu kuvanvakaaja ja hyvin iso valovoima. Yhdistelmän ansiosta on mahdollista kuvata käsivaralta hyvin vähäisessä valaistuksessa. Objektiivi on tehty ammattikäyttöön, siinä on sääsuojaus ja nopea, tarkka automaattitarkennus. Terävyyttä on parannettu verrattuna aikaisempiin Canonin 85 mm:n objektiiveihin, samalla kun taustan epäterävyys toistuu hienosti. Objektiivi on täydellinen valinta potretti- ja hääkuvaajille, jotka käyttävät isoresoluutioisia täyden kuvakoon DSLR-kameroita.

EISA MIRRORLESS WIDE-ANGLE ZOOM LENS 2018–2019

Sony FE 16-35mm F2.8 GM

Peilittömän kameran EISA-laajakulmazoom-objektiivi 2018–2019

Osana Sonyn G Master -sarjaa, tämä erinomainen laajakulmazoom tuottaa vaikuttavaa terävyyttä koko kuva-alalle. Objektiivissa on sääsuojaus, ja se on hyvin viimeistelty ammattimaiseen käyttöön. Samalla se on kevyempi kuin kilpailijansa. Se myös ohittaa useimmat niistä laadussa, ei vain terävyytensä ansiosta mutta myös siksi että vinjetointi ja vääristymät ovat hyvin vähäisiä. Se on täydellinen objektiivi maisema-, arkkitehtuuri- ja kaupunkikuvaamiseen.

EISA MIRRORLESS STANDARD ZOOM LENS 2018–2019

Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD

Peilittömän kameran EISA-vakiozoomobjektiivi 2018–2019

Tämä isovalovoimainen Tamron-vakiozoom on suunniteltu täyden kuvakoon peilittömiin kameroihin. Kompaktinkokoisena ja vain 550 gramman painoisena se sopii erinomaisesti pienikokoisille kameroille, kuten Sonyn α7-tuoteperheelle. Objektiivi on suunniteltu tuottamaan riittävästi yksityiskohtia uusimmille ison resoluution kennoille ja samaan aikaan tekemään kauniin bokeh-efektin kuvan epäterävään taustaan. Nopea, hiljainen tarkennusmoottori pystyy pitämään liikkuvat kuvauskohteet terävinä. Kaiken kaikkiaan objektiivi tuottaa erittäin hyvää kuvanlaatua kilpailukykyiseen hintaan.

EISA MIRRORLESS TELEZOOM LENS 2018–2019

Sony FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS

Peilittömän kameran EISA-telezoomobjektiivi 2018–2019

Tämä super-telezoom on ihanteellinen urheilu- ja luontokuvauksessa, ja se piirtää terävästi koko zoomausalueella. Vinjetointi on merkityksettömän vähäistä ja vääristymät minimaalisia, eivätkä ole ongelma kuvaamisessa, johon tätä objektiivia tyypillisesti käytetään. Automaattitarkennus on nopea, täsmällinen ja hiljainen, ja optinen kuvanvakaaja varmistaa terävät kuvat hitailla suljinajoilla. Tämä erinomainen objektiivi on valmistettu käytettäväksi epäsuotuisissa sääoloissa, ja siinä on korkealuokkainen kuvanlaatu.

EISA PHOTO SERVICE 2018–2019

CEWE Photobook Pure

EISA-valokuvapalvelu 2018–2019

Tämä sovellus tarjoaa helppokäyttöisen ja edullisen kuvakirjapalvelun älypuhelimien käyttäjille, jotka haluavat tehdä kuvistaan portfolion. Ilmaiseksi Android- ja iOS-alustoille ladattavaa sovellusta käyttämällä voit valita 22 valokuvaa galleriastasi ja antaa palvelun luoda kuvakirjan, jota voit editoida ennen tilauksen jättämistä. Kanteen saat yksilöllisen otsikon ja kirjan alkuun viestin. Lopputuloksena on mattapintaiselle paperille tulostettu kirja, joka on pakattu koteloon ja toimitetaan kotiovellesi. Palvelu on käytettävissä 19 Euroopan maassa houkuttelevan edulliseen hintaan.

EISA PHOTO INNOVATION 2018–2019                     

Canon Speedlite 470EX-AI                     

Valokuva-alan EISA-innovaatio 2018–2019

Tämä Speedlite-käsisalama tekee valokuvaajan elämän paljon helpommaksi poistamalla heijastetun salamavalon käyttöön liittyvän arvailun. 470EX-AI väläyttää automaattisesti sarjan esisalamoita, joiden avulla se ratkaisee, miten valon voi heijastaa seinän tai katon kautta. Se myös kääntää välähdyspään oikeaan asentoon tuottaen pehmeän ja kuvauskohdetta mairittelevan valon. Vaihtoehtoisesti valokuvaaja voi suunnata välähdyspään myös käsin, ja salamalaite säilyttää tämän asennon vaikka kuvattaisiin vuoroin vaaka- ja pystykuvia. E-TTL-automatiikan avulla salaman välähdysteho säätyy niin, että saadaan täydellisesti valotettuja kuvia.

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018–2019                     

Panasonic LUMIX DC-GH5S

EISA valokuvaus- ja videokamera 2018–2019

Tämä kamera on erityisesti suunniteltu vaativille videokuvaajille. Sen 10,2 megapikselin Four Thirds -kenno tarjoaa samanaikaisesti kahta ISO-perusherkkyyttä parhaimman kuvanlaadun takaamiseksi, kun työskennellään vähäisessä valaistuksessa. Se tarjoaa myös useita erilaisia tallennusformaatteja, kuten 4K/30p 4:2:2 10-bittisen suoratallennuksen muistikortille ilman aikarajoitusta ja suuria kuvausnopeuksia (240 ruutua / s. Full HD -laadulla) sulaviin hidastuksiin. Kamera tarjoaa myös V-Log- ja hdr-tilat laajaan dynamiikka-alueeseen ja parempaan sävyntoistoon. Muihin hyödyllisiin ominaisuuksiin sisältyy seepraraita-valotusnäyttö, aikakooditoiminto sekä aaltomuoto- ja vektoriskooppimonitori.

 

EISA BEST SMARTPHONE 2018–2019

Huawei P20 Pro

EISA-älypuhelin 2018–2019

Huawei P20 Pro, jossa yhdistyvät huikaiseva lasipintojen viimeistely, vaikuttava 6,1 tuuman AMOLED-näyttö 1080 x 2240 pikselin resoluutiolla ja 18:9-kuvasuhteella, luotettava 4000 mAh:n akku Super Charge -toiminnolla – ja viimeisenä muttei vähäisimpänä – hämmästyttävä Leican kolmoiskamerajärjestelmä. Huawei P20 Pro on edistynein, innovatiivisin ja teknisesti ylivertaisin älykamera. Mobiililaitteiden käyttäjille se on suunnannäyttäjä, joka tuottaa ällistyttäviä valokuvia ja videoita. Sen kuvateknologia kattaa 40 megapikselin f/1,8 RGB-pääkameran täydennettynä kahdella apukameralla, jotka on varustettu 20 megapikselin mustavalkokennolla f/1,6-objektiivilla ja 8 megapikselin RGB-kennolla ja f/2,4 5x hybridzoom-objektiivilla. Se on voitokas yhdistelmä suurenmoista laitteistoa, optiikkaa ja viimeistelyä.

Kaikki EISA-palkitut tuotteet

HI-FI EXPERT GROUP                         

EISA ANALOGUE MUSIC SYSTEM 2018-2019
Pro-Ject Juke Box S2

EISA COMPACT MUSIC SYSTEM 2018-2019
Denon CEOL N10

EISA ALL-IN-ONE SYSTEM 2018-2019
Naim Audio Uniti Atom

EISA WIRELESS SYSTEM 2018-2019
DALI Callisto 6C & Sound Hub

EISA STEREO SYSTEM 2018-2019
Marantz ND8006/PM8006

EISA STEREO RECEIVER 2018-2019
Yamaha R-N803D

EISA AMPLIFIER 2018-2019
Primare I15 Prisma

EISA BEST BUY AMPLIFIER 2018-2019
Pioneer A-40AE

EISA HIGH-END AMPLIFIER 2018-2019
NAD M32

EISA STREAMER 2018-2019
Pro-Ject Stream Box S2 Ultra

EISA DAC 2018-2019
Chord Electronics Hugo 2

EISA TURNTABLE 2018-2019
Technics SL-1200GR

EISA LOUDSPEAKER 2018-2019
ELAC Adante AS-61

EISA BEST BUY LOUDSPEAKER 2018-2019
Q Acoustics 3050i

EISA SMART LOUDSPEAKER 2018-2019
Harman Kardon Citation 500

EISA HEADPHONE 2018-2019
Sennheiser HD 660 S

EISA HIGH-END HEADPHONE 2018-2019
Focal Clear

EISA HI-FI INNOVATION 2018-2019
Micromega M-One M-150

YHDESSÄ MOBILE DEVICES EXPERT GROUPIN KANSSA            
EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP                                  

EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2018-2019
Denon AVC-X8500H

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2018-2019
Pioneer VSX-933

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019
KEF Q Series

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019
Jamo S 809 HCS / S 810 SUB / S 8 ATM

EISA HOME THEATRE IN-WALL SPEAKER 2018-2019
Focal 300IWLCR6 / 300IW6

EISA SOUNDBAR 2018-2019
LG SK10Y

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2018-2019
Polk Audio MagniFi MAX

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2018-2019
SVS SB-4000

YHDESSÄ HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUPIN KANSSA 
EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic DP-UB9000 series

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Sony UBP-X700

YHDESSÄ IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUPIN KANSSA
EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019
Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP                                   

EISA HOME THEATRE TV 2018-2019
Philips 65OLED903

EISA BEST BUY OLED TV 2018-2019
Philips 55OLED803

EISA BEST BUY LCD TV 2018-2019
TCL 55DC760

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE TV 2018-2019
LG 65SK9500

EISA PREMIUM OLED TV 2018-2019
LG OLED65E8

EISA PREMIUM LCD TV 2018-2019
Samsung 65Q9FN

EISA MONITOR INNOVATION 2018-2019
Sharp Aquos LV-70X500E

EISA BEST BUY PROJECTOR 2018-2019
BenQ W1700
BenQ HT2550 (in the USA)

EISA PREMIUM PROJECTOR 2018-2019
Sony VPL-VW760ES

YHDESSÄ HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUPIN KANSSA              
EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic DP-UB9000 series

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Sony UBP-X700

YHDESSÄ PHOTOGRAPHY EXPERT GROUPIN KANSSA      
EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019
Panasonic LUMIX DC-GH5S

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP                           

EISA CAMERA OF THE YEAR 2018-2019
Sony α7 III

EISA PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2018-2019
Nikon D850

EISA DSLR CAMERA 2018-2019
Canon EOS 6D Mark II

EISA BEST BUY CAMERA 2018-2019
Canon EOS M50

EISA SUPERZOOM CAMERA 2018-2019
Sony Cyber-shot RX10 IV

EISA MIRRORLESS CAMERA 2018-2019
Fujifilm X-H1

EISA PROFESSIONAL MIRRORLESS CAMERA 2018-2019
Sony α7R III

EISA DSLR ZOOM LENS 2018-2019
SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art

EISA DSLR TELEZOOM LENS 2018-2019
Tamron 70-210mm F/4 Di VC USD

EISA DSLR PRIME LENS 2018-2019
Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

EISA PROFESSIONAL LENS 2018-2019
Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

EISA MIRRORLESS WIDEANGLE ZOOM LENS 2018-2019
Sony FE 16-35mm F2.8 GM

EISA MIRRORLESS STANDARD ZOOM LENS 2018-2019
Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD

EISA MIRRORLESS TELEZOOM LENS 2018-2019
Sony FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS

EISA PHOTO INNOVATION 2018-2019
Canon Speedlite 470EX-AI

EISA PHOTO SERVICE 2018-2019
CEWE Photobook Pure

YHDESSÄ HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUPIN KANSSA    
EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019
Panasonic LUMIX DC-GH5S

YHDESSÄ MOBILE DEVICES EXPERT GROUPIN KANSSA         
EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019
Huawei P20 Pro

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP                         

EISA CONSUMER SMARTPHONE 2018-2019
Nokia 7 Plus

EISA LIFESTYLE SMARTPHONE 2018-2019
Honor 10

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2018-2019
NOA Element N10

EISA NOISE CANCELLING HEADPHONES 2018-2019
AKG N700NC

EISA MOBILE LOUDSPEAKER 2018-2019
JBL Xtreme 2

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2018-2019
JBL Endurance DIVE

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE LOUDSPEAKER 2018-2019
LG XBOOM AI ThinQ WK7
LG ThinQ Speaker WK7 (in the USA)

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2018-2019
Pioneer XDP-02U

YHDESSÄ PHOTOGRAPHY EXPERT GROUPIN KANSSA  
EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019
Huawei P20 Pro

YHDESSÄ HI-FI EXPERT GROUPIN KANSSA    
EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP                                      

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2018-2019
Pioneer AVIC-Z910DAB

EISA IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2018-2019
Audison TH K2 II A Coro

EISA IN-CAR SMART UPGRADE 2018-2019
Match UP 7BMW

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2018-2019
Audison APBX 10 AS

EISA IN-CAR PROCESSOR 2018-2019
Helix DSP MINI

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2018-2019
Ground Zero GZPA 4SQ

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2018-2019
JL Audio VX800/8i

EISA IN-CAR INTEGRATION 2018-2019
Mosconi Gladen Pico 8|12 DSP

EISA IN-CAR INNOVATION 2018-2019
Gladen Aures

YHDESSÄ HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUPIN KANSSA
EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019
Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600