Studion perehdytys, yksityisopastus

Osta

  • Tämä on tarkoitettu sinulle, joka haluat pikaisen perehdytyksen Kameraseuran studioon yksityisopastuksena. Perehdytys on tarkoitettu studiokuvauksen jo hallitseville ja muissa studioissa aiemmin kuvanneille. Hinta sisältää max. kahden hengen opastuksen.

Hinta: 110,00 €

1 jäljellä

Ajankohta: Yksityisopastuksen ajankohta sovitaan studiovastaavan kanssa erikseen (studio@kameraseura.fi), kesto 2 h

Paikka: Kameraseuran studio Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 B, 4. krs, Helsinki

Hinta: 110 euroa/ryhmä. Vain Kameraseura ry:n jäsenille tai jäseneksi liittyville.

Yksityisopastettavassa ryhmässä voi olla korkeintaan kaksi henkilöä (eli tilaaja voi ottaa mukaan toisen jäsenen).

Huom. Perehdytys on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo vahva osaaminen studiokuvaamisen alueella, mutta jotka eivät ole käyttäneet Kameraseuran studiota. Ota oma kamera mukaan.

Perehdytyksen aikana käydään läpi Kameraseuran studiokäytännöt; kuinka vuokraus tapahtuu, mistä saa avaimet, mistä löytää varauskalenterin jne. Tutustutaan myös studion laitteistoon ja käytäntöihin studion puolella sekä turvallisuustekijöihin.

Perehdytyksen jälkeen henkilöillä on oikeus vuokrata Kameraseuran studiota. Tarvittaessa kouluttaja voi todeta, että kurssilainen tarvitsee perehdytyksen lisäksi peruskurssin hallitakseen laitteiden käytön turvallisesti. Henkilöt, jotka eivät ole kuvanneet studiossa aikaisemmin saavat oikeuden vuokrata studiota vasta käytyään studiokuvauksen perusteet -kurssin. Voit halutessasi varata myös täysin yksityisen studiokuvauksen peruskurssin, tiedustelut studion sähköpostiosoitteeseen.

Lue Kameraseuran kotisivuilta studiokäytännöt ennen perehdytykseen tuloa: www.kameraseura.fi/studio.

Studiossa ulkokengät jätetään naulakkoon, joten varaa mukaan villasukat, sisätossut tai vastaavat mukaan.

Teemu Ojala, Kameraseura ry:n studion vastaava

Perehdytyksen vetäjänä toimii Kameraseuran studiovastaava Teemu Ojala. Laita perehdytystoiveesta viesti Teemulle osoitteeseen studio@kameraseura.fi.

YLEISTÄ

Erillistä kutsukirjettä ei lähetetä, vaan löydät tästä tarvitsemasi tiedot kurssista. Kameraseura ry. ottaa yhteyttä siinä tapauksessa, että kurssi peruuntuu. Muussa tapauksessa kurssi toteutuu ja sinua odotetaan yllämainittuun kurssipaikkaan aloitusajankohtana.

Katso tilaus- ja peruutusehdot.