Näytä taitosi: lähetä Vuoden matkakuva 2016

Kirjoittanut 1.1.2016

Kilpailuaika on päättynyt!

Valokuvauksen harrastaja, näytä taitosi! Voit voittaa 1000 euron matkalahjakortin.

Kilpailun säännöt

  • Kuva voi olla otettu ulkomailla tai kotimaassa 1.6.2015–31.5.2016. Kilpailuun voi osallistua vain harrastajakuvaaja enintään kahdella kuvalla. Kuva ei saa olla aiemmin julkaistu, ja kuvaajalla on oltava siihen täydet oikeudet.
  • Viimeinen lähetyspäivä on 31.5.2016.
  • Lähetä digikuva jpeg-muodossa: matkakuva@kamera-lehti.fi Painokelpoisuuden vuoksi kuvan lyhyen sivun pituus vähintään 2000 pikseliä.
  • Nimeä kuvatiedosto siten, että siitä selviää kuvaajan ja teoksen nimi (esimerkiksi keijo_kuvaaja_kenia.jpg, JOS kuvaajan nimi on Keijo Kuvaaja ja kuvan nimi Kenia).
  • Kirjoita sähköpostiviestiin seuraavat tiedot: 1. Nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. 2. Kuvauspaikka. 3. Kuvan nimi.

Kilpailun toteuttavat yhteistyössä Matkaopas, Kamera-lehti sekä Valitut Palat ja Meidän Suomi. Järjestäjillä on oikeus julkaista kuvat tulosten esittelyn yhteydessä lehdissään ja nettisivullaan. Voittajakuvat voidaan julkaista ilman erillistä korvausta myös muissa tiedotusvälineissä. Palkitsemattomia kuvia järjestäjät voivat käyttää kilpailun tuloksista kertovalla nettisivulla.

Voittajat julkaistaan Matkaopas -lehdessä 27.7., Kamera-lehdessä 17.8., Valituissa Paloissa 31.8. ja Meidän Suomessa 17.8. Palkittuihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Onnea kisaan!

Upeat palkinnot

Vuoden matkakuva 2016 -kisan voittaja saa 1 000 euron matkalahjakortin. Muut upeat palkinnot kerromme myöhemmin. Palkinnot ovat voittajille veronalaista ansiotuloa.

Yhteistyössä

Matkaopas

Valitut Palat

Meidän Suomi