EISA Awards -palkitut 2023-2024

Kirjoittanut 15.8.2023

EISA Awardsilla palkitut tuotteet on valittu.

Mitä ominaisuuksia on vuoden parhaissa kameroissa? Entä objektiiveissa? Mitä uusia innovaatioita on noussut pintaan?

EISA Awardien, valokuvausalan palkittavien tuotteiden, valintakokous kerää hyvin yhteen vuoden kohokohdat. Valintojen takana ovat eri maiden valokuvausalan lehtien testitulokset ja vankka ammattitaito. Ehdokkaiksi pääsee ainoastaan tuotteita, jotka on testattu useassa EISA-lehdessä.

Äänestyksessä valittiin 23 palkinnon saajaa. Lehtien edustajat keskustelivat ja äänestivät lopullisista tuloksista. EISA Photo Expert Group -palkintoraadissa oli tänä vuonna 16 valokuva-alan lehteä, yhtenä näistä Kamera-lehti. Timo Ripatti edusti Kamera-lehteä palkintoraadissa.

Vuonna 1982 syntynyt EISA, The European Imaging and Sound Association, koostuu 60 valokuvaus-, video-, kotiteatteri-, äänentoistolaite- ja mobiilialan erikoislehdestä 29 maasta. Kamera-lehti on ollut EISA:n jäsen vuodesta 1985.

Valokuva-alan EISA-palkitut

EISA CAMERA OF THE YEAR 2023-2024

Nikon Z 8

Z 8 on tehokas hybridikamera, jossa on suurin osa Z 9:n ominaisuuksista, mutta pienemmässä rungossa. Tässä peilittömässä kamerassa on 45,7 miljoonan pikselin täyskokoinen kenno, joka tarjoaa poikkeuksellisen kuvanlaadun ja suuret kuvausnopeudet. Siinä on myös nopea ja tarkka automaattitarkennusjärjestelmä, joka pystyy luotettavasti seuraamaan kohteita kaikissa valaistusolosuhteissa, sekä viiveetön ja välkkymätön sähköinen etsin. Sen video-ominaisuudet ovat yhtä vaikuttavat, sillä se pystyy tallentamaan jopa 12-bittistä 8K/60p -raakamateriaalia sisäisesti ja 2x Hi-Res -zoomauksella kuvattaessa 4K-tarkkuudella. Tämä tekee Z 8:sta erinomaisen valinnan sekä still- että videokuvaukseen.

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2023-2024

Sony Alpha A7R V

Alpha 7R V:ssä on Sony yhdistänyt korkearesoluutioisen 61 miljoonan pikselin täyden kuvakoon kennon hienostuneeseen kohteentunnistusjärjestelmään, jonka tehonlähteenä on oma tekoälyprosessori. Se pystyy tunnistamaan ja seuraamaan monenlaisia aiheita, mukaan lukien ihmiset, eläimet, linnut, hyönteiset, autot, junat ja lentokoneet. Alpha 7R V pystyy myös tallentamaan 8K-videota nopeudella 24 fps tai 4K nopeudella 60 kuvaa sekunnissa. Siinä on rungon sisäinen kuvanvakain, joka tarjoaa jopa 8 EV -tehoisen tärinänvaimennuksen. Kamerassa on korkearesoluutioinen sähköinen etsin ja monipuolisesti nivelletty ja kallistettava kosketusnäyttö. Se on upea kamera valokuvaajille, jotka haluavat tallentaa runsaasti yksityiskohtia.

EISA FULL-FRAME CAMERA 2023-2024

Canon EOS R6 Mark II

Canon on rakentanut EOS R6 Mark II:sta erittäin tehokkaan seuraajan EOS R6:lle. Resoluutio on kasvanut 20 miljoonasta 24,2 miljoonaan pikseliin uuden CMOS-kennon ansiosta, joka tukee Dual Pixel CMOS AF II -tarkennusta. Kamerassa on erittäin suuri 40 valotusta/s. jatkuva kuvausnopeus sekä huippuluokan automaattitarkennusjärjestelmä, joka seuraa luotettavasti liikkuvia kohteita. Se voi tallentaa videota sisäisesti 4K-tarkkuudella jopa 60 fps -nopeudella, ja tuottaa raakavideota Micro HDMI -portin kautta, joten se on hyvä valinta valokuvaajille ja videokuvaajille.

EISA CONTENT CREATOR CAMERA 2023-2024

Sony ZV-E1

Tämä vaihdettaville objektiiveille tehty täyden kuvakoon kamera on tarkoitettu sisällöntuottajille, jotka haluavat tallentaa vlogeja, live-striimausta tai videohaastatteluja. 12,1 miljoonan pikselin kennonsa ja nopean BIONZ XR -prosessorin ansiosta ZV-E1 voi tallentaa 4K-videota 60 fps 10-bittisellä 4:2:2-värinäytteistyksellä, täydellä pikselimäärällä ja minimaalisella suljinvääristymällä. Ilmaisen päivityksen jälkeen se voi tallentaa 4K/120p-tarkkuudella. Sen automaattitarkennus hyödyntää tarkoitukseensa varatun AI-prosessorin laskentatehoa. 5-akselisessa kuvanvakaimessa on useita toimintotiloja. Kaikki tämä sisältyy kevyeeseen ja kompaktiin runkoon, jossa on täysin saranoitu kosketusnäyttö, intuitiiviset säätimet ja suuren kapasiteetin akku.

EISA APS-C CAMERA 2023-2024

Fujifilm X-H2

Fujifilm X-H2 on todellinen hybridikamera. Siinä on kattavat video-ominaisuudet, ja se tarjoaa korkeimman saatavana olevan APS-C-kennokoon resoluution. Sen 40 miljoonan pikselin X-Trans CMOS 5 HR -kenno tuottaa yksityiskohtia täynnä olevia still-kuvia, ja sillä voi luoda 160 megapikselin tiedostoja käyttämällä Pixel Shift Multi Shot -tilaa. Se voi myös tallentaa 8K/30p-videota 4:2:2 10-bittisillä väreillä ja tukee sekä Apple ProRes- että BlackMagic Raw -tallennusta HDMI:n välityksellä. X-Processor 5 mahdollistaa kohteen havaitsevan automaattitarkennuksen, joka tunnistaa ja seuraa monenlaisia kohteita, samalla kun 5-akselinen rungon sisäinen kuvanvakautusjärjestelmä tarjoaa jopa 7 AV-askeleen tehon.

EISA BEST BUY CAMERA 2023-2024

Canon EOS R8

EOS R8 tarjoaa saman erinomaisen kuvanlaadun kuin Canonin huippuluokan EOS R6 Mark II, mutta paljon edullisempaan hintaan. Se käyttää samaa 24,2 miljoonan pikselin täyden kuvakoon kennoa ja kehittynyttä automaattitarkennusjärjestelmää, joka pystyy tunnistamaan ja seuraamaan laajaa valikoimaa kuvauskohteita. Se tarjoaa myös jopa 40 kuvaa/s. -sarjakuvausnopeuden kun käytetään sähköistä suljinta. Verrattuna EOS R6 Mark II:een, se toimii ilman rungon sisäistä vakautta, käyttää pienempää akkua ja siinä on yksi korttipaikka, minkä ansiosta runko on pienempi, kevyempi ja helpompi käyttää. Kaiken kaikkiaan EOS R8 on erittäin suorituskykyinen täyden kuvakoon kamera, jolla on erinomainen hinta-laatusuhde.

EISA VIDEO CAMERA 2023-2024

Panasonic Lumix S5IIX

Tämä täyden kuvakoon kamera tarjoaa hintaluokassaan kattavimman valikoiman video-ominaisuuksia, kuten 6K ”avoin portti” -vaihtoehdon, joka käyttää kennon koko aluetta, ja tuen LUT-profiileille. Tässä Lumix S5II:n sisarmallissa on sama 24 miljoonan pikselin CMOS-kenno vaiheentunnistuksen automaattitarkennuksella. Lumix S5IIX tarjoaa edistyneempiä ominaisuuksia videokuvaajille, kuten raakavideon ulostulon, mahdollisuuden tallentaa videota vähäisellä pakkauksella, välittömän videon suoratoiston ja mahdollisuuden tallentaa suoraan SSD:lle USB-C:n kautta. Käyttöliittymä on myös räätälöity erityisesti videolle, joten se on loistava valinta videokuvaajille.

EISA LENS OF THE YEAR 2023-2024

Sony FE 20-70mm F4G

Sonyn zoom-objektiivi on erinomainen ratkaisu uuteen ongelmaan. Videon kuvaaminen vaatii leveämmän kuvakulman kuvakorkeuden säilyttämiseksi, koska kuvasuhde on 16:9. Tästä syystä FE 20-70mm F4 G tarjoaa laajemman polttovälin kuin useimmat muut markkinoiden vakiozoomit. Sony on saavuttanut tämän tinkimättä optisesta suorituskyvystä: FE 20–70 mm F4 G tarjoaa erinomaisen terävyyden koko kuva-alalle. Kevyt paino, säänkestävä ja samassa valovoimassa pysyvä suurin aukko ovat muita tämän erinomaisen objektiivin suuria käytännön hyötyjä.

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2023-2024

Tamron 20-40mm F/2.8 Di III VXD

Tämä Sonyn E-kiinnitteisille peilittömille kameroille tarkoitettu zoom-objektiivi tarjoaa polttovälit 20 mm:n laajakulmasta 40 mm:n normaalipolttoväliin. Siinä on erittäin korkea kuvanlaatu, ja valovoimainen f/2.8-aukko koko zoomausalueella. Optinen rakenne korjaa ja minimoi kuvautumisvirheitä, samalla kun kompakti ja kevyt rakenne tekevät tästä objektiivista ihanteellisen käytettäväksi gimbalissa tai videolaitteistossa. Automaattitarkennusjärjestelmä hyödyntää VXD-lineaarimoottoria, joka takaa nopean tarkennuksen ja tarkan liikkuvien kohteiden seurannan. 20 mm:n asetuksella on lyhyin tarkennusetäisyys vain 17 cm, minkä ansiosta pystyy saamaan hämmästyttäviä laajakulmakuvia.

EISA STANDARD PRIME LENS 2023-2024

Sony FE 50mm F1.4 GM

Tämä G Master -objektiivi tarjoaa parhaan optisen suorituskyvyn ja suuren f/1.4-aukon suhteellisen kevyessä ja kompaktissa muodossa. Objektiivin automaattitarkennusnopeus on suurempi, terävyys parempi ja taustan epäterävyys (bokeh) parempi kuin edeltäjässään, innovatiivisen optisen suunnittelun ja erittäin tarkan valmistuksen ansiosta. Automaattitarkennusjärjestelmä tarjoaa tarkan ja äänettömän kohteen seurannan sekä valokuvatessa että videokuvauksessa. Sääsuojatun rakenteen ja etulinssiä suojaavan fluoripinnoitteen ansiosta voidaan objektiivia käyttää haastavissa olosuhteissa.

EISA PORTRAIT LENS 2023-2024

Nikon NIKKOR Z 85mm f/1.2 S

Tämä erittäin valovoimainen objektiivi on suunniteltu muotokuvaajille, jotka haluavat parasta. Se on erittäin terävästi piirtävä jopa suurimmalla f/1,2-aukolla, ja sen 11 pyöristettyä himmentimen lehteä tarjoavat poikkeuksellisen bokeh-pehmeyden. Laadukas S-Line -objektiivien rakenne ja käytettävyys takaavat luotettavuuden ankarissakin olosuhteissa, samalla kun nopea ja hiljainen monitarkennusjärjestelmä tuottaa teräviä kuvia ja videoita myös liikkuvista kohteista. Nikonin heijastamattoman Nano Crystal -pinnoitteen ansiosta terävät yksityiskohdat säilyvät myös vastavaloon kuvattaessa. Nikon NIKKOR Z 85mm f/1.2 S on todella upea muotokuvaobjektiivi.

EISA TELEPHOTO LENS 2023-2024

Canon RF 135mm F1.8L IS USM

Tämä lyhyt teleobjektiivi on yksi Canonin edistyneimmistä kiinteän polttovälin objektiiveista. Se on ihanteellinen monenlaisiin aiheisiin, kuten muotokuviin, häihin, urheiluun ja valokuvajournalismiin. Pitkä polttoväli ja suuri f/1.8-aukko tekevät kohteiden esiin nostamisesta helppoa, ja samalla voi luoda upean pehmennetyn taustan. Objektiivissa on optinen kuvanvakaaja, jossa on jopa 5,5 EV -kompensointiteho, ja se kasvaa 8 EV-kompensaatioon EOS R -kameroissa, joissa on rungon sisäinen kuvanvakaaja. Kuten Canonin ammattimaisesta L-sarjasta voi odottaa, rakenne on upea, ja siinä on sääsuojaus ja mukautettavat säätimet. Se ei ole kevyt objektiivi, mutta se tuntuu hyvin tasapainoiselta.

EISA SUPER-TELEPHOTO LENS 2023-2024

Nikon NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S

Tämä on Nikonin peilittömälle järjestelmälle valmistettu, yllättävän pienikokoinen superteleobjektiivi, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun. Vain 1245 g:n painoisena ja 234,5 mm:n pituisena, ja varustettuna jopa 5,5 EV-askeleen tärinänvaimennusmekanismilla (VR), saa objektiivilla terävät kuvat monissa kuvaustilanteissa jopa ilman jalustaa. Suurin aukko f/4.5 varmistaa, että objektiivin koko on suhteellisen pieni, samalla kun kohteen saa hyvin erottumaan taustasta. Nikonin Z 1.4x ja 2.0x telejatkeilla voidaan polttoväli pidentää 560 ja 800 mm:iin.

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024

Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD

Tämä monipuolinen teleobjektiivi tarjoaa 8x zoomausalueen, joka sopii matka-, luonto- ja urheilukuvaukseen. 50 mm:n polttovälillä se tarjoaa 25 cm tarkennusetäisyyden lähikuvaukselle. Objektiivissa on erittäin nopea ja tarkka automaattitarkennus, jota ohjaa VXD-lineaarimoottorimekanismi, ja siinä on Tamronin VC-kuvanvakain, joka toimii virheettömästi pisimmilläkin polttoväleillä. Erikoislinssielementtien ja erinomaisen suunnittelun ansiosta objektiivi tuottaa erinomaisen kuvanlaadun ja terävän kontrastin, samalla kun keveys ja koko helpottavat mukana kuljettamista.

EISA SUPER-TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024

SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports

Tämä on ensimmäinen vaihto-objektiivi, jossa on 10-kertainen zoomausalue Sonyn E- ja Leica/Sigma/Panasonic L-kiinnityksellä varustettuihin peilittömiin kameroihin. Se vetoaa urheilu- ja luontokuvaajiin, jotka hakevat yleiskäyttöistä supertelezoomia.

Erittäin tehokkaan OS -kuvanvakautusjärjestelmän ansiosta voivat käyttäjät ottaa teräviä kuvia ilman jalustaa, jopa pisimmällä polttovälillä. Pitkälle kehitetty optinen rakenne, jossa on peräti 27 elementtiä, varmistaa korkean laadun ja minimoi kromaattiset poikkeamat ja muut vääristymät. Super Multi-Layer -pinnoite auttaa minimoimaan heijastuksia ja haamukuvia. L-kiinnityksellä varustettu malli on yhteensopiva Sigman 1,4x ja 2x telejatkeiden kanssa entistä pidemmän polttovälin saavuttamiseksi.

EISA MACRO LENS 2023-2024

OM System M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS Pro

Tämä on erittäin terävästi piirtävä ja hyvin suunniteltu objektiivi makro- ja lähikuvaukseen. Se tarjoaa jopa 2:1 kuvautumissuhteen, ja 4:1 kun käytetään 2x telejatketta. Optinen toteutus vaimentaa tehokkaasti kromaattista aberraatiota. Rakenteessa käytetään kahta tarkennusryhmää, mikä mahdollistaa tarkennuksen erittäin lähelle. Objektiivi on varustettu optisella vakainjärjestelmällä, joka toimii yhteensopivien kameroiden omien vakaimien kanssa ja silloin jopa 7 EV-teholla. Ulkokuvaajat rakastavat IP53-pöly- ja roisketiivistä laatua sekä pakkassuojausta -10 °C asti.

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2023-2024

Sony Xperia 1 V

Xperia 1 V:n monista tervetulleiden ominaisuuksien joukosta erottuu laadukas kamerajärjestelmä. Parannuksia tähän viidennen sukupolven lippulaivapuhelimeen löytyy kennoteknologiasta, joka sisältää uuden Exmor T for mobilen, pinotun laitteen erillisillä transistori- ja valodiodikerroksilla. 1,7-kertainen kennon koon kasvattaminen vähentää dramaattisesti kohinatasoa ja tuottaa laajemman dynaamisen toiston, mikä nostaa yökuvat uudelle tasolle. Sonyn 24 mm pääkameraa täydentävät ultralaajakamera, jonka kinovastaavuus on 16 mm, ja zoom-kamera, jonka polttovälialue on laaja 85-125 mm. Xperia 1 V:n erinomaista kuvanlaatua ja joustavuutta tukevat sen laaja 21:9 kuvasuhde, 4K-resoluution HDR OLED-näyttö, uusin Snapdragon-prosessori ja tehokas 5000 mAh akku.

Kaikki EISA-palkitut tuotteet

EISA AWARDS 2023-24 FULL LISTING

 

Photography Expert Group

EISA CAMERA OF THE YEAR 2023-2024
Nikon Z 8

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2023-2024
Sony Alpha 7R V

EISA FULL-FRAME CAMERA 2023-2024
Canon EOS R6 Mark II

EISA CONTENT CREATOR CAMERA 2023-2024
Sony ZV-E1

EISA APS-C CAMERA 2023-2024
Fujifilm X-H2

EISA BEST BUY CAMERA 2023-2024
Canon EOS R8

EISA VIDEO CAMERA 2023-2024
Panasonic Lumix S5IIX

EISA LENS OF THE YEAR 2023-2024
Sony FE 20-70mm F4 G

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2023-2024
TAMRON 20-40mm F/2.8 Di III VXD

EISA STANDARD PRIME LENS 2023-2024
Sony FE 50mm F1.4 GM

EISA PORTRAIT LENS 2023-2024
Nikon NIKKOR Z 85mm f/1.2 S

EISA TELEPHOTO LENS 2023-2024
Canon RF 135mm F1.8L IS USM

EISA SUPER-TELEPHOTO LENS 2023-2024
Nikon NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024
TAMRON 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD

EISA SUPER-TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024
SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports

EISA MACRO LENS 2023-2024
OM System M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS Pro

Combined Award with Mobile Expert Group
EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2023-2024
Sony Xperia 1 V

 

Hi-Fi Expert Group

EISA STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2023-2024
MoFi SourcePoint 8

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2023-2024
Bowers & Wilkins 703 S3

EISA PREMIUM FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2023-2024
Perlisten R7t

EISA HIGH-END LOUDSPEAKERS 2023-2024
Wilson Audio Alexia V

EISA WIRELESS BOOKSHELF LOUDSPEAKERS 2023-2024
KEF LSX II

EISA WIRELESS ON-WALL LOUDSPEAKERS 2023-2024
System Audio Silverback 1

EISA WIRELESS FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2023-2024
Dynaudio Focus 50

EISA HEADPHONES 2023-2024
Meze Audio 109 PRO

EISA STREAMER 2023-2024
iFi Audio NEO Stream

EISA DAC 2023-2024
Ferrum Audio WANDLA

EISA DIGITAL PLAYER 2023-2024
Volumio Rivo

EISA HIGH-END CD PLAYER 2023-2024
Hegel Viking

EISA TURNTABLE 2023-2024
Thorens TD 204

EISA VINYL SYSTEM 2023-2024
Pro-Ject T2 W

EISA INTEGRATED AMPLIFIER 2023-2024
NAD C 3050

EISA BEST VALUE STREAMING AMPLIFIER 2023-2024
SVS Prime Wireless Pro SoundBase

EISA COMPACT STREAMING AMPLIFIER 2023-2024
Bluesound POWERNODE EDGE

EISA STREAMING RECEIVER 2023-2024
Yamaha R-N2000A

EISA HIGH-END INTEGRATED AMPLIFIER 2023-2024
Musical Fidelity Nu-Vista 800.2

EISA HIGH-END STREAMING AMPLIFIER 2023-2024
Hegel H600

EISA HIGH-END HEADPHONE SOLUTION 2023-2024
dCS Lina System

EISA HIGH-END HEADPHONES 2023-2024
Yamaha YH-5000SE

Combined Award with Home Theatre Audio Group
EISA LOUDSPEAKER SERIES 2023-2024
KEF R Series

EISA POWERED STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2023-2024
Klipsch The Sevens

Combined Award with Mobile Devices Expert Group
EISA PREMIUM WIRELESS HEADPHONES 2023-2024
T+A Solitaire T

EISA MOBILE DAC 2023-2024
iFi Audio GO pod

 

 

 

Home Theatre Audio Expert Group

EISA BEST BUY AV RECEIVER 2023-2024
Onkyo TX-RZ50

EISA AV RECEIVER 2023-2024
Primare SPA25

EISA PREMIUM AV AMPLIFIER 2023-2024
Denon AVC-A1H

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2023-2024
JBL Bar 300

EISA SOUNDBAR 2023-2024
Loewe klang bar3 mr

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2023-2024
Bang & Olufsen Beosound Theatre

EISA SOUNDBAR SYSTEM 2023-2024
Yamaha True X series

EISA HOME THEATRE POWER AMPLIFIER 2023-2024
Musical Fidelity M6x 250.7

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2023-2024
Perlisten D212s

Combined Award with Hi-Fi Expert Group
EISA LOUDSPEAKER SERIES 2023-2024
KEF R Series

EISA POWERED STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2023-2024
Klipsch The Sevens

Combined Award with Home Theatre Video & Display Expert Group
EISA HOME THEATRE DISC PLAYER 2023-2024
Magnetar UDP800

Home Theatre Video & Display Expert Group

EISA BEST BUY MINI LED TV 2023-2024
Ηisense 65U7KQ

EISA BEST BUY OLED TV 2023-2024
Philips 55OLED808

EISA BEST BUY PROJECTOR 2023-2024
XGIMI HORIZON Ultra

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2023-2024
BenQ W4000i

EISA MINI LED TV 2023-2024
Ηisense 65U8KQ

EISA HOME THEATRE MINI LED TV 2023-2024
TCL 65C845

EISA GAMING TV 2023-2024
TCL 55C745

EISA FAMILY TV 2023-2024
Philips 55PUS8808

EISA PREMIUM OLED TV 2023-2024
Samsung 77S95C

EISA GIANT TV 2023-2024
TCL 98C735

Combined Award with Home Theatre Audio Expert Group
EISA HOME THEATRE DISC PLAYER 2023-2024
Magnetar UDP800

Combined Award with Mobile Devices Expert Group
EISA PORTABLE PROJECTOR 2023-2024
XGIMI MoGo 2 Pro

 

 

 

Mobile Devices Expert Group

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2023-2024
HONOR 90

EISA CONSUMER SMARTPHONE 2023-2024
OPPO Reno10 Pro

EISA SMARTWATCH 2023-2024
HONOR Watch GS 3

EISA PREMIUM PORTABLE SPEAKER 2023-2024
Bang & Olufsen Beosound A5

EISA PREMIUM SMARTWATCH 2023-2024
Huawei Watch Ultimate

EISA BEST BUY WIRELESS HEADPHONES 2023-2024
Philips Fidelio L4

EISA IN-EAR HEADPHONES 2023-2024
Philips Fidelio T2

EISA MOBILE DAC 2023-2024
iFi Audio GO pod

EISA BEST BUY PORTABLE SPEAKER 2023-2024
Pure Woodland

Combined Award with Photography Expert Group
EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2023-2024
Sony Xperia 1 V

Combined Award with Mobile Devices Expert Group
EISA PORTABLE PROJECTOR 2023-2024
XGIMI MoGo 2 Pro

Combined Award with Hi-Fi Expert Group
EISA PREMIUM WIRELESS HEADPHONES 2023-2024
T+A Solitaire T

 

 

In-Car Electronics Expert Group

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2023-2024
Alpine HDS-990 Status

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2023-2024
Ground Zero GZUA 6SQ

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2023-2024
Mosconi Gladen One 8|10 DSP

EISA IN-CAR SOUND PROCESSOR 2023-2024
ESX QE812SP

EISA IN-CAR DSP SOFTWARE 2023-2024
Audison bit Drive

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2023-2024
Ground Zero GZPC 165.3SQ-ACT

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2023-2024
Morel Ultimo PowerSlim PS12D

EISA IN-CAR OEM PREMIUM AUDIO SYSTEM 2023-2024
Maserati GranTurismo with Sonus faber High Premium Audio System

EISA IN-CAR INTEGRATION 2023-2024
Helix Compose Platform

EISA MOTORCYCLE AUDIO COMPONENT 2023-2024
Rockford Fosgate HD9813RG-STAGE3