Eisa Maestron aiheena kadun elämää

Kirjoittanut 12.2.2017

Kilpailuaika on päättynyt.

Teema: Kadun elämää

Osallistu kilpailuun 5-8 valokuvan kokonaisuudella. Kuvien on oltava digitaalisia valokuvatiedostoja (kameralla tai skannerilla tuotettuja tiedostoja).

Kansallinen alkukilpailu

Kuvat perillä 30.4.2017 mennessä. Kilpailutyöt lähetetään osoitteeseen eisa@kamera-lehti.fi

1., 2. ja 3. palkinnot valitsee Kamera-lehden asettama raati. Alkukilpailun tulokset julkistetaan kesän Kamera-lehdessä.

1. palkinto: 250 €
2. palkinto: 150 €
3. palkinto: 100 €

Kaikkien maiden kansallisen osakilpailun voittaneet kokoelmat julkaistaan myös EISA:n Facebook-sivulla. EISA Public’s Choice -yleisöäänestyksen voittaja saa 1 000 € rahapalkinnon. Rahapalkinnot ovat veronalaista tuloa voittajilleen.

Kansainvälinen loppukilpailu

Kunkin maan paras kuvakokoelma osallistuu loppukilpailuun, jonka voittaja valitaan EISA:n yleiskokouksessa kesäkuun 2017 lopussa. Raadin muodostavat 14 EISA:n jäsenlehden päätoimittajat.

1. palkinto: 1 500 € ja EISA Photo Maestro 2016 Trophy.
2. palkinto: 1 000 € ja kunniakirja.
3. palkinto: 750 € ja kunniakirja.

Kaikkien kolmen loppukilpailuvoittajan kokonaisuudet julkaistaan 14 EISA-kuvauslehdessä syys- tai lokakuussa. Voittajat kutsutaan myös Berliiniin EISA Awards -gaalaan. Rahapalkinnot ovat veronalaista tuloa voittajilleen.

Kuvien muoto

  • Lähetä karsintaan jpeg-kuvia, joiden lyhyen sivun pituus on vähintään 2000 pikseliä. Tiedostot nimetään siten, että tiedostonimestä voi yksilöidä kuvaajan ja teoksen (esim. keijo_kuvaaja_luonto.jpg, jos kuvaajan nimi on Keijo Kuvaaja ja teoksen nimi Luonto).
  • Kilpailuun voi osallistua yhdellä kokonaisuudella.
  • Liitä kuvalähetykseen nimesi, katuosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
  • Kansalliseen alkukilpailuun voivat osallistua kaikki Suomen kansalaiset. Kansallisen valintaraadin nimeää paikallinen EISA-lehti. Kansainvälisen loppukilpailun raadin muodostavat 14 EISA-kuvauslehden päätoimittajat.
  • Kaikissa kansallisissa alkukilpailuissa sekä kansainvälisessä loppukilpailussa valitaan 1., 2. ja 3. sijojen kuvakokoelmat.
  • Osallistua voi vain omilla töillä. Osallistujalla on oltava täydet oikeudet kilpailuun lähetettämiinsä kuviin. Kilpailun järjestäjällä tai yksittäisillä EISA-jäsenlehdillä ei ole tekijänoikeudellista tai muuta vastuuta julkaistuista kuvista.

Tulosten julkaisu

Kilpailun järjestää EISA. Järjestäjällä ja yksittäisillä EISA-jäsenlehdillä on oikeus julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia ilman eri korvausta kilpailuun liittyvissä julkaisuissa ja julkistuksissa. Kilpailun tuloksista ei voi valittaa.

Kansallisen alkukilpailun tulokset julkaistaan Kamera-lehden kesän numerossa. Kansainvälisen loppukilpailun tulokset julkaistaan syys- tai lokakuun numerossa.