Epsonilta isosäiliöinen mustesuihkutulostin

Kirjoittanut 30.4.2021

Epson on tuonut markkinoille uuden kuuden värin EcoTank-valokuvatulostimen.

Kuuden värin Epson EcoTank ET-8550:ssä on mustekasettien sijaan suuret uudelleentäytettävät mustesäiliöt, joiden ansiosta tulostuskustannukset ovat alhaiset. Yhdellä mustepullosarjalla voi tulostaa jopa 2 300 laadukasta 10×15 cm:n valokuvaa.

Uusi tulostinmalli käyttää uutta kuuden värin Epson Claria ET Premium -mustesarjaa, joka tuottaa korkealaatuisia ja pitkäikäisiä valokuvia, jotka valmistajan mukaan kestävät albumissa jopa 300 vuotta. Valokuvamusta ja uusi valokuvaharmaa muste tuottavat yksityiskohtaisia ja suurikontrastisia mustavalkokuvia kauniilla sävyillä, kun taas pigmenttimusta muste varmistaa terävän tekstin, kun tulostetaan asiakirjoja tavalliselle paperille. ET-8550-mallilla voi tulostaa A3+ -kokoon asti.

Tulostimessa on useita eri paperinsyöttömahdollisuuksia ja erilaisten materiaalien käsittely sujuu joustavasti. Kahdessa edestä täytettävässä paperilokerossa on paikat valokuvapaperille sekä tavalliselle A4-paperille, joten tulostin on aina käyttövalmiina sekä valokuvien että asiakirjojen tulostukseen. Takasyötön kautta voidaan tulostaa erikoismateriaaleille, kuten askartelupaperit ja kortit, tai jopa A3+ -koon materiaalille. Lisäksi tulostimen suoran paperiradan ansiosta takasyötön kautta onnistuu tulostus jopa 1,3 millimetrin paksuiselle ja 2 metrin pituiselle materiaalille.

Uutuusmallissa on myös kopiointi- ja skannaustoiminnot, joiden käyttö on helppoa suuren 10,9 cm värikosketusnäytön avulla. Lisäksi kattavat langattomat yhteydet sekä Epsonin uusi Epson Smart Panel -sovellus tarjoavat vapauden tulostaa ja skannata lähes mistä tahansa. Epson Smart Panel -sovellus muuntaa iOS- tai Android-mobiililaitteen tulostimen ohjaimeksi, jolloin asennus, seuranta, tulostus, skannaus ja muut toiminnot on helppo hoitaa myös mobiililaitteen kautta.

Epson EcoTank ET-8550 maksaa noin 800 euroa.