Hae Valokuvataiteen museon näyttelytilaa

Kirjoittanut 3.4.2017

Suomen valokuvataiteen museon Projekti-tila Kaapelitehtaalla toimii avoimen haun näyttelytilana. Vuoden 2018 näyttelyhaku on nyt auki kaikille valokuvataiteen tekijöille: alan ammattilaisille ja opiskelijoille. Hakemuksia voi lähettää myös työryhmän nimissä. Hakemuksen tulee olla perillä sunnuntaihin 31.5.2017 klo 24 mennessä.

Projekti-tila on tarkoitettu näyttelyille ja hankkeille, joissa valokuvaa tai muita linssipohjaisia medioita käytetään taiteen, nykytaiteen tai tutkimuksen välineenä. Tila esittelee kiinnostavia näyttelykokonaisuuksia sekä tuoreilta että kokeneemmilta tekijöiltä. Näyttelyaikaa Projekti-tilaan voi hakea myös screeningejä, julkista puhetta ja keskustelua varten.

Hakeminen

Hakemus tehdään sähköisesti. Hakemuksen tulee muodostua yhdestä pdf-tiedosta, joka muodostuu seuraavista osa-alueista.

  • Kansilehti, jossa on hakijan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • Näyttelyhakemusteksti, max. kaksi liuskaa. Hakemustekstistä tulee käydä selkeästi ilmi millaiselle näyttelylle haetaan näyttelyaikaa, ketkä hakevat sekä jos mahdollista mistä osiosta näyttely muodostuu. Jos näyttely on vielä suunnitteluvaiheessa, tämä ei haittaa. Tekstissä tulee vain selkeästi kertoa näyttelysuunnitelman sisällöstä.
  • Kuvanäytteet. Jos näyttely on vielä suunnitteluvaiheessa, voi hakija halutessaan liittää kuvanäytteisiin kuvia joistakin aikaisemmista projekteistaan. Huom. Jos haet teokselle, joka sisältää liikkuvaa kuvaa, lisää hakemustekstiisi linkki, josta voimme käydä katsomassa teostasi/sen suunnitelmaa.
  • Hakijan / hakijoiden CV:t.

Pdf-tiedoston koko saa olla max. 10 megatavua. Nimeä pdf-tiedosto seuraavasti: Projekti2018_oma nimesi.

Lähetä hakemus osoitteeseen finnishmuseumofphotography@gmail.com. Laita viestin aihekenttään teksti Projekti2018.