LÄHI – Graafinen visualisointi miljööhenkilökuvissa, la 4.5. klo 10–18

Osta

  • Tiina Puputin vetämä koko päivän lähikurssi Helsingissä.

Hinta: 100,00 €

11 jäljellä

Ajankohta: La 4.5. klo 10.00–18.00.

Paikka: Kameraseuran koulutustila Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 B 4. krs, Helsinki (ks. saapumisohje)

Hinta: 100 euroa, Kameraseura ry:n ja SKsL:n jäsenet sekä Kamera-lehden tilaajat 85 euroa, nuoret 50 euroa.

Kurssille otetaan korkeintaan 14 osallistujaa.

Haluatko liittyä Kameraseura ry:n jäseneksi ja hyödyntää jäsenalennuksen? Liity nyt: http://www.kameraseura.fi/liittymislomake/.

KURSSIN SISÄLTÖ

Helsingin Kaapelitehtaalla ja sen lähiympäristössä voi toteuttaa graafisia ja pelkistettyjä visualisointeja erilaisiin henkilökuviin, joissa samalla näkyy tarina kuvattavan ilmeessä ja asennossa. Visualisoinnissa ja henkilövalaisussa huomioidaan miljöön vallitseva valo, ja tarvittaessa sitä muokataan omilla lisävalonlähteillä. Kurssilla käytetään kevyttä, helposti mukana kuljetettavaa kalustoa. Kurssipäivä koostuu kouluttajan vetämistä luento-kuvausdemonstraatioyhdistelmistä, kuvaustehtävästä ja yhteisestä kuvapalautteesta.

Opettaja

Tiina Puputti, valokuvakouluttaja

Docendo on julkaissut kolme Tiinan kirjoittamaa kirjaa: Valaise tarina kuvaksi – Henkilökuvaus studiossa ja miljöössä (2021),  Valo ja valaisu – Henkilökuvaus studiossa ja miljöössä (2012) ja  POSE – Mallin asento ja ohjaaminen henkilökuvauksessa (2015).

www.tiinapuputti.com
Instagram @tiinapuputti

Tilaus- ja peruutusehdot.

Kurssin aikana on kahvitaukoja, joilla talo tarjoaa kahvia ja teetä sekä keksejä. Lisäksi pidetään yksi pidempi lounastauko. Koulutustilasta löytyy jääkaappi sekä mikro osallistujien mahdollisia omia eväitä varten.