Mikrofoni usb:lle ja iOS:lle

Kirjoittanut 19.4.2016

Suoraan tietokoneen usb-liitäntään liitettäviä laadukkaita mikrofoneja ei ole markkinoilla montaakaan. Sennheiser on esittellyt yhteistyössä Apogeen kanssa MK 4 digitalin, digitaalisen version yhdestä suosituimmasta äänitysmikrofonistaan.

Mikrofonissa on korkealaatuinen Apogee A/D-muunnin ja mikrofonin esivahvistin, ja se voidaan liittää suoraan iOS-laitteisiin ja Mac- ja PC-tietokoneisiin. Suurikalvoinen MK 4 digital on erinomainen kumppani liikkuvaan tallennukseen silloin, kun edellytetään erinomaista äänenlaatua ja kondensaattorimikrofonille tyypillistä lämpöä ja yksityiskohtia.

MK 4 digital sopii hyvin kotistudion mikrofoniksi ja liikkuviin tallennuksiin. Se sopii myös puheen tallennukseen. Mikrofoni toimitetaan usb- ja Lightning iOS -kaapelin sekä mikrofonikiinnittimen ja säilytyspussin kanssa.

Mikrofonia voi käyttää tavanomaisissa mediatuotanto-ohjelmissa, kuten Logic Pro X, Final Cut Pro, Adobe Premiere Pro Tools tai Ableton Live ja iOS-tallennussovelluksissa, kuten GarageBand ja Apogee MetaRecorder.

MK4 digital tulee saataville kesällä 2016. Hintaa ei ilmoitettu, A/D-muuntimeton MK4 maksaa noin 370 euroa. Digital-version hinta asettunee jonkin verran sen yläpuolelle.