Moduulitoimintakamera Insta360:ltä

Kirjoittanut 16.2.2021

Boston Distribution on tuonut myyntiin myös ammattilaiskäyttöön sopivan modulaarisesti muokattavan Insta360 ONE R Ultimate -kamerapaketin.

Insta360 ONE R Ultimate on monipuolinen toimintakamerapaketti, joka tarjoaa laajennettavuutta, räätälöitävyyttä ja suorituskykyistä toimintavarmuutta yhdessä ja samassa kamerakokonaisuudessa. Olipa kyse laadukkaista valokuvista, 360-asteisesta kuvaamisesta, laajakuvaotoksista tai vauhdikkaista tilannevideoista, Insta360 ONE R Ultimate sopii sekä vakavaan harrastamiseen että ammattilaiskäyttöön.

Kevyen ja kompaktin Insta360 ONE R -toimintakameran rungon muodostavat akkualusta ja koko laitteen älykkyyden sisältävä näyttömoduuli. Näytön voi halutessaan kääntää kuvaussuunnasta riippuen kuvaajan suuntaan. Runkoon voi kiinnittää erilaisia linssimoduuleja, joiden avulla on helppo kuvata tavallisia tai 360 asteen videoita ja valokuvia.

Yhden tuuman kuvasensorilla varustettu Leica-linssimoduuli kykenee kuvaamaan huippulaatuisia 5,3K-tarkkuuksisia hdr-videoita tai 19 megapikselin hdr-valokuvia. Kaksilinssinen 360 asteen linssimoduuli kuvaa puolestaan 5,7K-tarkkuuksisia 360 asteen videoita tai 12 megapikselin valokuvia.

Videoiden ja valokuvien tasapainottamiseen Insta360 ONE R hyödyntää FlowState-kuvanvakausta, jonka ansiosta kuva pysyy selkeänä ja terävänä kovassakin liikkeessä. Kamera on myös vedenpitävä viiden metrin syvyyteen asti ja siihen voi hankkia erikseen sukelluskotelon, joka mahdollistaa kuvaamisen jopa 60 metrin syvyydessä.

Insta360 ONE R Ultimate maksaa noin 900 euroa.