Monipuolista tallennusta kuvaajille

Kirjoittanut 5.6.2018

Seagate Technology tuo myyntiin tehokkaan LaCie 2big Dock -tallennusratkaisun. Esimerkiksi videotaiteilijat tai muut massiivista ja monipuolista tallennusta tarvitsevat ammattilaiset voivat siirtää siihen kaiken digimateriaalinsa.

LaCie 2big Dock on 8, 12, 16 tai 20 teratavun pöytäkiintolevy, joka vastaa erityisesti kuvausammattilaisten tarpeisiin. Sen sd- ja compactflash-muistikorttipaikat, kaksi nopeaa thunderbolt 3 -liitäntää, muut monipuoliset liitännät ja jykevä rakenne tuovat työskentelyyn tehokkuutta, sujuvuutta ja helppoutta.

LaCie 2big Dock sopii ultrateräväpiirtoisen videokuvan, huipputarkkojen valokuvien ja muun raskaan digimateriaalin tallentamiseen. Sen kaksi enterprise-luokan Seagate IronWolf Pro -kiintolevyä takaavat luotettavan ja tehokkaan toiminnan eri raid-tiloissa. Laitteen thunderbolt 3 -siirtonopeus yltää jopa 440 megatavun sekuntinopeuteen.

Kaksi thunderbolt 3 -liitäntää mahdollistavat kahden 4k-tarkkuuksisen näytön tai muiden laitteiden yhtäaikaisen ketjuttamisen tallennuslaitteeseen. Usb-c-liitäntä soveltuu samanaikaisesti vaikkapa kannettavan tietokoneen virtalähteeksi. Lisäksi usb 3.1 -yhteensopivat tietokoneet voidaan liittää osaksi kokonaisuutta mukana tulevan usb-sovitinkaapelin avulla. Etupaneelin usb 3.0 -liitännän kautta on helppo ladata vaikkapa älypuhelimen akkua tai purkaa kuvia suoraan digikamerasta. Laitteen takana olevaan displayport-liitäntään voi kytkeä 4k-näytön suoraan.

LaCie 2big Dockilla on viiden vuoden rajoitettu takuu, joka sisältää Rescue-tietojenpalautuspalvelun. Aseman mukana tulee myös Adobe Creative Cloudin kaikkien sovellusten käyttöoikeus yhdeksi kuukaudeksi veloituksetta (arvo 62 euroa).

LaCie 2big Dock on saatavilla 8, 12, 16 ja 20 teratavun malleina. Suositushinnat ovat alkaen 529 euroa.