Osallistu Suurkilpailuun 2019

Kirjoittanut 19.9.2019

Osallistu perinteiseen Suurkilpailuun! Kuvien aihe on vapaa. Arvostelussa kiinnitämme huomiota kuvien kertovuuteen ja omaperäisyyteen.

Ennennäkemättömiä kuvia

Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu joukkotiedotusvälineissä (mm. lehdet, tv, kirjat) tai sijoittunut kilpailuissa. Kuva saa kuitenkin olla ollut esillä omalla galleria-, Facebook- tai blogisivullasi.

Sinulla on oltava kuvaan täydet oikeudet. Lisäksi sinulla on oltava lupa kuvan julkaisuun kotirauhan ja muun suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä.

Osallistuminen

Voit osallistu enintään neljällä kuvatiedostolla. Lähetä kuvasi viimeistään maanantaina 4.11.2018. Kuvien tulee olla jpeg-muodossa. Kuvan pitkän sivun tulee olla vähintään 1700 pikseliä ja enintään 3500 pikseliä.

Kirjoita kuvan mukaan seuraavat tiedot:

  • Nimesi (kuvaajan nimi), täydellinen osoitteesi ja puhelinnumerosi.
  • Sähköpostiosoitteesi.
  • Kuvan nimi.
  • Kerro, missä ja millä välineillä kuva syntyi.
  • Ilmoita, mikäli tiedät, kuvan valotusarvot: aika, aukko ja ISO-herkkyys.

Nimeä tiedosto niin, että tiedostonimestä voi yksilöidä kuvaajan ja teoksen (esim. keijo_kuvaaja_luonto.jpg, jos kuvaajan nimi on Keijo Kuvaaja ja teoksen nimi Luonto)

Lähetä kuvasi osoitteeseen: suurkilpailu@kamera-lehti.fi

Tulokset

Kamera-lehti esittelee kilpailun 10 voittajaa tammikuun 2020 numerossa sekä nettisivullaan.

Kamera-lehdellä on oikeus julkaista palkitut kuvat Suurkilpailuun liittyvissä yhteyksissä ilman erillistä korvausta. Palkitsemattomia kuvia järjestäjä voi julkaista 80 euron korvausta vastaan.

Palkinnot

Ensimmäinen palkinto on 300 euron lahjakortti, toinen palkinto on 200 euron lahjakortti ja kolmas palkinto 150 euron lahjakortti kameraliikkeeseen. 4–5-sijat palkitaan Juha Nurmisen ja Niko Kettusen Meren lumo: Elämää pinnan alla -kirjalla.